وی افزود: به نظر میرسد در آینده یک همافزایی و همکاری مناسبی بین نمایندگان در راستای رشد کشور و توجه به مسائل اساسی وجود داشته باشد.البته این امر مشروط بر آن است که گروههای سیاسی از بیرون مجلس، برخورد و چالش بین فراکسیونهای مختلف را به وجود نیاورند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: توهمی که در اثر آرای تهران بوجود آمد، موجب شد تا اصلاح طلبان محاسبات دقیق خود را از دست بدهند و تصور کنند که آنچه در تهران و آن هم با کمک عوامل مخالف نظام به دست آمده در داخل مجلس نیز قابل دست یابی باشد. در حالی که این تصور، اشتباه بود. نمایندگان زمانی که وارد مجلس میشوند و قسم یاد میکنند نماینده کل ملت تلقی میشوند نه نماینده جناح و گروه خاص.
ترقی افزود: پایبندی آنها به تعهدات تشکیلاتی نمیتواند نسبت به مصالح ملی ارجح شود و نمایندگان نشان دادند که اگرچه بصورت مستقل وارد رقابت انتخاباتی شدند اما گرایش آنها، گرایش اصولگرایانه است و گرایش اصلاحطلبانه همان 106 نفر هستند و بقیه افراد نیز بر اساس مصالح و منافع ملی تصمیمگیری و موضع آنها مبتنی بر تشخیص مصالح کشور است.
وی در پایان تاکید کرد:نتیجه انتخابات هیئت رئیسه ایجاب میکند که اصلاح طلبان از توهم «پیروزپنداری» فاصله بگیرند و جایگاه واقعی خود را دریابند و بر اساس همان جایگاه مدعی و موضع بگیرند.