کد خبر 586451
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۸

متخصص طب سنتی گفت: مصرف کله‌وپاچه هنگام افطار یا سحر سبب افزایش تشنگی و بیشتر شدن غلظت خون می‌شود، لذا باید از مصرف آن خودداری کرد.

به گزارش مشرق، محمد دریایی اظهار داشت: مصرف کله‌وپاچه در ماه مبارک رمضان هنگام سحر و افطار مناسب نیست و بسیاری از مردم تصور می‌کنند این ماده غذایی به دلیل دار بودن املاح و چربی نیاز غذایی آنها را هنگام ماه رمضان تأمین می‌کند، در حالی که این چنین نیست و مصرف این ماده غذایی عوارض زیادی را به همراه دارد.
 
وی افزود: مصرف آب یخ بعد از خوردن کله‌وپاچه به دلیل دلمه شدن چربی عوارض آن را چندین برابر کرده لذا توصیه می‌شود نسبت به مصرف این ماده غذایی خودداری شود.
 
متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه روزه‌داران در صورتی که تمایل به مصرف کله‌وپاچه هنگام سحر یا افطار داشتند حداقل باید به مصرف زبان یا پاچه آن بسنده کنند چرا که از این طریق بتوان عوارض آن را کم کرد.
 
دریایی تصریح کرد: مصرف کله‌وپاچه تشنگی را هنگامی که فرد روزه‌دار است چندین برابر کرده چربی و غلظت خون را بیشتر می‌کند و لذا هنگام مصرف باید با مصلحاتی همچون سیر، سرکه سیب و آب لیمو میل شود تا حداقل از این طریق تا حدودی چربی آن در بدن کاهش یابد.
منبع: فارس