کد خبر 588204
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴

متخصص تغذیه گفت: بهتر است برای رفع عطش و تشنگی، میوه و سبزی فراوان در وعده سحری مصرف شود چون آب این خوراکی ها به مدت زیاد در دستگاه گوارش می‌ماند.

به گزارش مشرق، فریبا بزرگمهر گفت: برای جبران مایعات بدن از انواع آش‌ها و سوپ‌ها می توان در ماه رمضان استفاده کرد.
 
وی ادامه داد: مصرف آب دوغ خیار، ماست و خیار، رب انار و شیر و ماست برای رفع عطش بسیار توصیه می‌شوند.
 
این متخصص تغذیه گفت: مصرف کافئین، چای و قهوه پررنگ، شکلات و شیر کاکائو باعث افزایش دفع ادرار و در نتیجه افزایش نیاز بدن به آب می‌شود.
 
بزرگمهر ادامه داد: مصرف لیموترش تازه به کاهش تشنگی و عطش در طول روز کمک می کند.همچنین مصرف میوه‌ های تازه و آب میوه‌های طبیعی نیز آب بدن را تآمین می کنند.
 
وی با تآکید براینکه نوشیدن آب همراه با غذا باعث اختلال در هضم غذا می‌شود گفت: به جای این کار بهتر است میوه و سبزی فراوان در وعده سحری مصرف شود چون آب این خوراکی ها به مدت زیاد در دستگاه گوارش می ماند.
 
این متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای سرخ کرده، پرچرب، پر ادویه و پر نمک به افزایش تشنگی می انجامد.
 
بزرگمهر ادامه داد: دم کرده نعناع، لیموعمانی و نبات و شربت سکنجبین و خاکشیر به رفع عطش کمک می کند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
    0 0
    ازافطارتا سحر8 ساعت وقت داریم و در این زمان 4 ساعتش رو میخوریم و 4 ساعت بعد رو خوابیم .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس