پنجمین دوره این پویش از ابتدا تا کنون توانسته به شمارگانی قریب به ۷۱ هزار نسخه دست پیدا کند که ۳۱ هزار نسخه از آن متعلق به رمان «ملاقات در شب آفتابی» بوده و ۴۰ هزار نسخه دیگر مربوط به دو کتاب دیگر است که از هرکدام ۲۰ هزار نسخه منتشر و راهی بازار کتاب شده است.
«ملاقات در شب آفتابی» رمانی است که در آن علی موذنی با زبان ادبیات از ایثارگران دفاع مقدس و با امضای کریم صفایی نوشته است. در این رمان نویسنده بخشی از خاطرات چند ایثارگر دفاع مقدس را مرور میکند. پرداخت خوب داستان که فرایند تهیه خاطرات تا یافتن چند نفر از ایثارگران و رساندن آنها به یکدیگر را در بردارد، فراز و فرودهای متعددی دارد که در قالب پیاده کردن نوار خاطرات جانبازان پیگیری میشود. این کتاب را انتشارات قدیانی راهی بازار کتاب کرده است.
«شهر ضربالمثلها» نوشته حجت الاسلام غلامرضا حیدری ابهری است. ضربالمثلهای شیرین ایرانی، مالامال از درسهای زندگی ساز و پندهای حکمت آموز است. همه کسانی که دستی در تعلیم و تربیت دارند، باید قدر این ثروت را بدانند و از لطافت لفظی و معنوی آن، برای تلطیف دلها و تربیت جانها بهره گیرند.
بی تردید آشنا کردن کودکان با ضرب المثلها، علاوه بر افزایش اندوختههای ادبی آنان، به رشد اخلاق و معنویت در آنها نیز مدد خواهد رساند و زندگی بهتری را برای آنان رقم خواهد زد. این کتاب راه آشنایی کودکان عزیز ایرانی را با ضرب المثلها هموار کرده و آلبومی از شیرینترین لطایف ادبی را در اختیار آنان قرار داده است. این کتاب را انتشارات «بوستان فدک» منتشر کرده است.
«گامهای سلوک» اثر حسن قدوسیزاده نیز دیگر کتابی است که در این پویش به مخاطبان معرفی شده است. این کتاب دستورالعمل هایی در زمینه سیر و سلوک و خودسازی است. در این نوشتار سعی شده است جهت استفاده جوانان به ویژه قشر دانشجو چهل دستور و توصیه اخلاقی برای تهذیب نفس و راهیابی به درجات کمال انسانی ارایه گردد. این کتاب از سوی دفتر نشر معارف منتشر و راهی بازار کتاب شده است.