به گزارش مشرق، سید امیر محسن ضیایی درباره چگونگی خرید بالگرد امدادی و واسطه های که در این خریدها نقش دارند، اظهار داشت: با وجود برجام شرایط خرید بالگردها نه تنها راحتتر نشد بلکه کمی با سختگیریهایی مواجه شدیم که شاید این مشکلات در خرید بالگرد نوعی پیام فشار لحاظ شود.
وی در ادامه گفت: در زمینه خرید بالگرهای امدادی نیز که مورد نیاز مبرم برای حوادث کشور است بودجه و اعتبار سال 93 مجلس که به جمعیت هلال احمر اختصاص داده بودند کاملاً به این امر لحاظ شد، در حالیکه در سال 94 اصلاً بودجه ای به هلال احمر تخصیص نیافت.
رئیس جمعیت هلال احمر در خاتمه با بیان اینکه خرید و آمادهسازی بالگردهای امدادی هلال احمر کاملاً در اختیار وزارت دفاع است، هر گونه شائبه ای درباره واسطهها برای خرید بالگردها را رد کرد و بیان داشت: در مجموعه 6 فروند بالگرد خریداری شده است.
آغاز پرواز 5 بالگرد جدید امدادی تا یک ماه آینده / بالگردهایی با قابلیت فرود در آب
همچنین چندی قبل مرتضی سلیمی - قائممقام سازمان امداد و نجات هلال احمر نیز به تسنیم، درباره سرنوشت خریدهای امدادی سازمان امداد و نجات علی الخصوص در زمینه بالگردهای امدادی عنوان کرده بود: خرید 5 فروند بالگرد امدادی جدید از نوع 412 قطعی شده است و این بالگردها وارد ایران شده است.
وی ادامه داد: 4 فروند در روند گذراندن ساعات آموزشی خود هستند و باید خلبانان هر بالگرد 20 ساعت آموزش پروازی لازم را فراگیرند و یک بالگرد نیز هم اکنون در اختیار شرکت پنها است تا کارهای لازم روی آن صورت پذیرد.
قائممقام سازمان امداد و نجات هلال احمر درباره بهکارگیری این بالگردهای جدید امدادی و قابلیتهای آنها توضیح داد: این بالگردها از نوع 412 و با قابلیت پرواز و امکان فرود بر روی آب را دارند و امیدواریم پس از گذارندن دوره 20 ساعته آموزشی برای در اختیار گذاشتن به برخی استانها تا یک ماه آینده این بالگردها عملیاتی شود و وارد ناوگان امدادی کشور شوند.