با این وجود، بعد از گذشت 10 سال از جنگ 33 روزه، تل آویو وعده پیروزی در جنگ آینده می دهد؛همانطور که در اولین سالروز جنگ 33 روزه در سال 2007 میلادی نیز این وعده را می داد. اسرائیل امسال این وعده را در قالبی جدید همراه با تهدیدهای بی سابقه تکرار می کند؛ باوجود اینکه به سطح بازدارندگی دوجانبه اذعان دارد. بازدارندگی که نه تنها تاکنون مانع از وقوع این جنگ شده بلکه مانع از تجاوزگری اسرائیل به لبنان شده است؛ باوجود همه انگیزه های موجود در نزد تصمیم گیران در تل آویو برای اینکار.
در شانزدهمین کنفرانس هرتزلیا، در دو هفته پیش، مصادف با دهمین سالروز جنگ براساس تقویم عبری، مسئولان اسرائیلی سطح تهدیدات خود علیه حزب الله و کشور لبنان را تا حد بی سابقه ای افزایش داده و تهدید کردند که لبنان را به "کشور آوارگان" تبدیل خواهند کرد. هرچند که سطح تهدید بیانگر سطح نگرانی و ترس اسرائیل از توانمندیهای حزب الله و تلاش تل آویو برای بازدارندگی درقبال آن است اما با این حال، این امر باعث نمی شود که این سوال مطرح نشود که پس به چه علت اسرائیل - که از یک سو وعده جنگ و پیروزی می دهد و همواره آماده آن است و از سوی دیگر، تهدید راهبری و بی سابقه همیشگی حزب الله را پیش رو می بیند که باید برچیده شود- این جنگ را برای پیروزی در آن آغاز نمی کند؟
چه بسا طرف خطاب مواضع تکراری اسرائیل درخصوص آماده بودن برای جنگ آینده و وعده پیروزی دادن در آن، بیشتر از اینکه حزب الله باشد؛ درون جامعه اسرائیلی ها برای اطمینان دادن به آنها باشد.
یکی از مهمترین و سخت ترین ناکامی ها و شکست های اسرائیل در جنگ گذشته همان ناکامی یگان زرهی اسرائیل در همه نبردها با حزب الله و خصوصا در روزهای آخر با آغاز "یورش بزرگ" زمینی این رژیم بود. نبرد وادی الحجیر یکی از این نبردها بود، به گونه ای که تانک های اسرائیل با موشک های حزب الله زمین گیر شدند و خدمه آنها پا به فرار گذاشتند؛ به گونه ای که تانک های مرکاوای اسرائیل از یک مکان امن در جنگ های اسرائیل به یکی از خطرناکترین مکان ها برای نظامیان اسرائیلی تبدیل شد.
سایت صهیونیستی "والا" به نبرد "صید تانک ها" در وادی الحجیر در اواخر جنگ سال 2006 میلادی و بی دفاع بودن آنها در برابر موشک های کورنیت حزب الله پرداخت.
این سایت نوشت: نبرد وادی الحجیر از این رو متمایز است زیرا فولاد تانک های مرکاوا را منهدم کرد و جلوی پیشروی این تانک ها را گرفت؛ بدون اینکه خدمه آنها بدانند که موشک ها از کدام سو به سمت آنها می آید. کشته شدن نظامیان اسرائیلی و صحنه تانک های منهدم شده، اسطوره این سلاح و چهره چندین ساله آن را در هم شکست.
این سایت اشاره کرد: ارتش اسرائیل درباره 59 مورد هدف قرار گرفتن خودروهای نظامی خود در جنگ تحقیق کرد و دقیق ترین جزئیات درباره آنها را جمع آوری کرد. این تحقیقات نشان داد موشک های حزب الله 47 تانک مرکاوا را هدف قرار داده و از صحنه نبرد خارج کرده است و در 24 مورد، موشک ها توانسته است به این تانک ها نفوذ کند و در اکثر موارد نیز نفوذ این موشک ها کشنده بوده است زیرا مهمات موجود در داخل تانک های مرکاوا منفجر شده است و در جریان این امر 24 نظامی در نبردهای مختلف کشته شدهاند و تنها 18 نفر از آنها فقط بر اثر اصابت موشکها در پنج حمله کشته شدهاند.
به نوشته سایت والا، ارتش اسرائیل اذعان می کند که در نبرد آینده با حزب الله امکان نفوذ به سامانه های ضد تانک حزب الله بسیار دشوار خواهد بود و ارتش اسرائیل برای حل این مسئله، روی به بالا بردن سطح تمرین نیروهای زرهی خود همراه با وارد کردن فناوریهای پیشرفته به تانک های خود (سامانه پیچ باد) آورده است که به نوشته این سایت، برخی از آنها برای حزب الله غیرمنتظره خواهد بود.
اما وعده های اسرائیل برای جنگ آینده و فناوری پیشرفته تانک ها به همراه اقدامات "غیرمنتظره" که اسرائیل آن را از قاموس حزب الله به استعاره گرفته است، برای برچیدن شکس و ناکامی در این جنگ کافی نیست و نگرانی اسرائیل و به طور مشخص یگان های زرهی اسرائیل درباره نبرد آینده را برطرف نمی کند.
باید اشاره کرد که موشک های مورد استفاده حزب الله برای صید کردن خودروهای زرهی اسرائیل یعنی کورنیت، از نسل اول بودند که از خدمت خارج شده بودند و جای آن را موشک های دقیقتر و ویران کننده تر گرفته است.