کد خبر 603928
تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱

مؤسسات خیریه مسیحی ، یهودی و صهیونیستی به تازگی به رهبری آمریکا بر علیه مؤسسه‌های خیریه اسلامی فعالیت‌های مدونی را طراحی و اجرای آن را آغاز کرده‌اند.

به گزارش مشرق به نقل از مجله البیان، هنگامی که مشکلات و دردها به وجود آید، گروه‌های کمک‌رسان از هر سو می‌رسند ، اما مافیای تجارت به واسطه دردها و گرفتاری‌های انسان‌ها  هر روز بیشتر می‌شود مانند زیاد شدن مگس‌ها به دور مردار که با شعارهای فریبنده و به ظاهر انسان‌دوستانه و دفاع از حقوق بشر وارد صحنه می‌شوند ولی پس از مدتی مشاهده می‌شود که کمک‌های مالی جمع‌آوری شده سر از حساب‌هایی شخصی در بانک‌ها در می‌آورد.
 
همچنین سازمان‌هایی که به نام نجات و کمک به آسیب‌دیدگان آمده‌اند، در رابطه با کشته شدگان، کودکان و زنان و حتی دارو و درمان و نان تجارت می‌کنند و موادی را به آسیب‌دیدگان می‌رسانند که تاریخ مصرف آن‌ها گذشته ولی با هزینه‌های هنگفت که توسط افراد خیّر پرداخت شده است.
 
البته سازمان‌های کمک‌رسانی غربی دیگری هم هستند که به وظیفه انسانی خود عمل می‌کنند اما لیست مافیای کمک‌رسانی بسیار طولانی و گسترده است، به گستردگی دردها و رنج‌های افرادی که در حوادث طبیعی و غیر طبیعی مانند جنگ‌ها آسیب دیده‌اند و در این رابطه استثنایی بین سازمان‌های داوطلبانه، دولتی و وابسته به سازمان ملل وجود ندارد همان‌گونه که به تازگی برخی از این سازمان‌ها نیز به بردن غذاهای تاریخ مصرف گذشته به یکی از شهرهای محاصره شده در سوریه اعتراف کردند،  این امر مصیبت بسیار بزرگی است.
 
سپتامبر گذشته توافق شد که زیر نظر سازمان ملل، فشار بر مردم ساکن شهر محاصره شده الزبدانی که در اختیار ارتش آزاد سوریه بود و دو روستای شیعه‌نشین که تحت کنترل دولت مرکزی هستند، کم شود.  بنابراین توافق سازمان ملل محموله حاوی «بیسکویت نیرو زا» به مقدار 650 صندوق به این منطقه ارسال کرد. در ادامه مشخص شد که نیمی از این محموله بیسکویت‌های تاریخ مصرف گذشته و یا فاسد بوده‌اند و سازمان ملل با این کمک‌ها به جای اینکه به مردم آنجا کمک کند آنها را می‌کشته است !!
 
یعقوب الحو، هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل در امور انسانی در سوریه به این موضوع اعتراف کرد و گفت: متأسفانه به سازمان ملل اعلام شد تاریخ مصرف 320  صندوق از 650 صندوق بیسکویت‌های نیروزا که در تاریخ 18 اکتبر 2015 ارسالی به زبدانی، در تاریخ سبتامبر 2015 به پایان رسیده بود. «الحلو» چنین توجیه کرد که می‌توانیم تأکید کنیم این امر بر اساس اشتباه انسانی و به هنگام ارسال محموله صورت گرفته است.
 
الحلو در ادامه گفت: برای آسیب نرسیدن به مردم، از مؤسسات کمک‌رسان درخواست کردیم بیسکویت‌های تاریخ مصرف گذشته را جداکنند تا در نزدیک‌ترین فرصت این کمبود را جبران کنیم.
 
این مورد، اولین بار نبود که در میان کمک‌های ارسالی سازمان ملل و سازمان‌های کمک‌رسان غربی، مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته کشف می‌شود،  بلکه این پرونده بسیار سنگین و قطور است از حوادث و حتی جرائم وارد کردن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و یا اشباع شده توسط اشعه‌های هسته‌ای.   
 
نگارنده در ادامه به موارد متعدد از این تخلف‌ها و جرائم از زبان غربی‌ها اشاره می‌کند که برای اختصار فقط به عناوین آنها بسنده می‌شود :
 
1 – سادة الفقر  ( بزرگان فقر و تنگدستی )
 
2 - إمبراطوریة العقاقیر  ( امپراتوری داروها )
 
3 - وجه آخر لمافیا الإغاثة ( چهره دیگر مافیای کمک‌رسانی )
 
4 - کارثة تسونامی  ( فاجعه سونامی )
 
5 - أطفال دارفور ( کودکان منطقه دارفور در کشور سودان  )
 
6 - شعارات ظاهرها الرحمة ( شعارهایی که ظاهر آنها رحمت و لطف است )
 
7 - المنظمات الغربیة فی دارفور ( سازمانهای غربی در دافور )
 
8 - الحرب على الإغاثة الإسلامیة ( جنگ بر علیه کمک رسانی اسلامی )
 
9 - حصار شدید  ( محاصره شدید )
 
10 - حریة واسعة للمؤسسات الکنسیة والیهودیة  ( آزادی عمل گسترده برای مؤسسات خیریه مسیحی و یهودی )
 
با توجه به اهمیت بند های 8 ، 9 و 10 ترجمه مطالب این بندها در زیر می‌آید.
 
8- الحرب على الإغاثة الإسلامیة ( جنگ علیه کمک‌رسانی اسلامی )
 
در این عملیات کمک‌رسانی از یک سو، دست سازمان‌ها و مؤسسات غربی کاملاً باز گذاشته شده است تا در کشورهای ما جولان داده و کارهایی مانند مسیحی کردن و ربودن به نام کمک‌رسانی انجام دهند و از سوی حمله بی‌رحمانه‌ای بر علیه سازمان‌های کمک‌رسان اسلامی صورت می‌گیرد و آنها را به حمایت از تروریسم متهم می‌کنند. همین روش باعث شد تا بسیاری از کانال‌های کمک‌رسانی در کشورهای اسلامی به طور کامل از کار بیفتد و منابع تأمین‌کننده کمک‌های مالی آنها به کلی نابود شود.
 
اگر فعالیت‌های کمک‌رسانی را در کشورهای آسیب‌دیده اسلامی مورد بحث و بررسی قرار دهیم، مشاهده خواهیم کرد مؤسسات کمک‌رسانی با مشکلات و تنگناهایی از سوی دولت‌های خودی که توسط غرب تحت فشار قرار دارند و یا دولت‌هایی که کشورشان مورد آسیب قرار گرفته اند، مواجه می‌شوند و در نتیجه دفاتر این مؤسسات کمک‌رسانی اسلامی در کشورهای اسلامی مانند پاکستان ، افغانستان ، بنگلادش ، کشمیر ، چچن و غیره  بسته شده و پروژه‌های آموزشی و اجتماعی و کمک‌رسانی آنها تعطیل شده است . در حالی که مردم این مناطق شاهد هستند که این مؤسسات کمک‌های فراوانی به آنها کرده‌اند . این مؤسسات کمک‌رسانی همچنین در کشورهای اصلی که دفتر مرکزی‌شان در آنجا قرار دارد نیز تحت فشار دولت‌های خودی هستند، به گونه‌ای که نمی‌توانند به راحتی کمک‌ها را جمع‌آوری کرده و به نیازمندان در کشورهای فقیر در ‌جهان برسانند.
 
(البته نباید نقش برخی مؤسسه‌های خیریه و افراد خیّر در کشورهای اسلامی به ویژه در کشورهای حاشیه خلیج فارس و از جمله عربستان سعودی، کویت، قطر و ... که سال‌های متمادی ابزار ترویج اندیشه افراطی‌گری و تکفیری و در سال‌های اخیر پشتیبان جریان‌های تکفیری تروریست بوده‌اند را در دادن بهانه به غربی‌ها نادیده گرفت. می‌توان گفت مؤسسات و خیّرین وهابی بهانه لازم را در این زمینه فراهم کرده و افکار عمومی دنیا نسبت به این برخوردها قانع شده است)
 
9 - حصار شدید (محاصره شدید)
 
برخی از مسئولین مراکز کمک‌رسانی (نخواستند نامشان را ببرم) به من گفته‌اند که مؤسسه‌های آن‌ها مورد بازرسی شدید نیروهای امنیتی غربی قرار می‌گیرد و دفاتر حساب‌های آن‌ها به شدت تحت کنترل است. همچنین برای آن ها مشکل درست می‌کنند و از کار باز می‌دارندشان.
 
به این ترتیب فعالیت کمک‌رسانی در کشورهای اسلامی تضعیف و قطع شده است به گونه‌ای که گروه‌هایی اندک با ترس و نگرانی و مورد اتهام کمک به تروریسم قرار داشتن، همچنان ادامه فعالیت می‌دهند. تعدادی دیگر از مراکز کمک‌رسانی اسلامی نیز تحت پوشش حکومت‌های خود قرار گرفته‌اند به این معنی که کمک‌ها را جمع‌آوری کرده و به حکومت خود می‌دهند تا حکومت به نیازمندانی که می‌شناسد تحویل دهد. بسیاری از مسئولین این مراکز کمک‌رسان می‌گویند کمک‌ها در میان راه کم می‌شود و مقداری از آن‌ها به دست مفسدین می‌افتد و کمتر به صورت کامل به مستحقین واقعی می‌رسد.
 
به این صورت راه برای مؤسسات خیریه غربی باز شده تا در میان پناهندگان و نیازمندان مسلمان به شکار عقاید و دین آن‌ها به روند!
 
یکی از رهبران فعالیت‌های خیریه اسلامی می‌گوید «3 هفته بعد از حادثه 11 سپتامبر کمیته‌ای در آمریکا تشکیل شد تا فعالیت‌های خیریه اسلامی را تحت نظر بگیرد. در نتیجه 38 نفر دستگیر و به 26 نفر اتهام کمک به تروریسم زده شد و 7 میلیون دلار در داخل آمریکا و 16 میلیون دلار در حال حواله شدن برای انجام فعالیت های خیریه در خارج، مصادره شد. خبر مصادره اموال مؤسسات خیریه اسلامی در جهان پیچید و زمینه برای انجام فعالیت‌های مشابه توسط آمریکا آماده شد. لذا آمریکا گروه‌های امنیتی به کشورهای مختلف اعزام کرد تا فعالیت‌های خیریه اسلامی را تحت نظر بگیرند».
 
گزارش‌ها نشان می‌دهد در ادامه این روند از هزینه کردن بیش از 112 میلیون دلار برای کارهای خیریه اسلامی در دنیا جلوگیری شده است. این مهم نیست که مقدار این مبالغ به چه اندازه است اما مهم این است که این کارها را غرب انجام داده تا همه بدانند تمام مؤسسات خیریه اسلامی در سراسر جهان مورد هدف هستند.
 
10 - حریة واسعة للمؤسسات الکنسیة و الیهودیة  ( آزادی عمل گسترده برای مؤسسات خیریه مسیحی و یهودی )
 
یکی از رهبران فعالیت‌های خیریه اسلامی می‌گوید «آنچه مایه تعجب و شگفتی می‌شود، این است که فقط فعالیت‌های خیریه اسلامی مورد شک و اتهام قرار می‌گیرند و دیگران را از آن‌ها می‌ترسانند، در حالیکه موسسات مشابه مسیحی و یهودی و صهیونیستی مورد حمایت و پشتیبانی و تشویق قرار می‌گیرند!  یکی از گزارش‌های آماری در آمریکا نشان می‌دهد مؤسسات غیر انتفاعی (داوطلبانه و خیریه) در این کشور بالغ بر یک‌ونیم میلیون مؤسسه و مرکز می‌شود که 47 درصد آنها بر اساس اعتقادات دینی تاسیس شده است.
 
در کتاب «عطاء آمریکا» (بخشش‌های آمریکایی) که به صورت دوره‌ای چاپ و منتشر می‌شود، آمده است «فقط سه فرد خیّر، مبلغ یک میلیارد دلار در سال 2000 و مبلغ 7 میلیارد دلار در سال 2001 به این مؤسسات مسیحی پرداخت کرده‌اند».
 
در کشور اشغالگر قدس مرکز تحقیقات بخش سوم در رژیم صهیونیستی که همان بخش فعالیت‌های خیریه است، اعلام کرد پروژه‌ای با بودجه 11 میلیارد دلار را از سال 1995 تا سال 2002 در زمینه امور خیریه اجرا کرده است.
 
گفته می‌شود رژیم صهیونیستی هر ساله، مبلغی معادل 15 میلیارد دلار به عنوان کمک‌های مالی و خیریه دریافت می‌کند.
 
مؤلف کتاب می‌گوید  کارکنان مؤسسه خیریه «رؤیه العالم»  (دیدگاه جهان) دریافت کمک‌های انسان‌دوستانه توسط افراد نیازمند در کشور السالوادور را به رفتن آنها به کلیساهای پروتستان آن کشور مشروط ساخته‌اند. مؤلف در نمونه دیگری می‌گوید «مردم مسلمان سومالی در واکنش به برخورد نامناسب این مؤسسات مأموران کمک‌رسان غربی را کتک زده‌اند به گونه‌ای که آنها مجبور شدند این کشور آفریقایی را ترک کنند.        
 
 
منبع: تسنیم