کد خبر 613805
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۵

شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبِنا) با هدف ایجاد پایگاهی تحلیلی- خبری در بازار های پول و سرمایه کشور به جمع رسانه های کشور پیوست.

به گزارش مشرق، علی دیواندری صبح امروز (شنبه) در آیین رونمایی از شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا) که با حضور مسوولین بانک مرکزی، روسای بانک ها و فعالین اقتصادی در پژوهشکده پولی و بانکی برگزار شد، اظهار داشت: روزانه میلیون ها تراکنش در سیستم بانکی انجام می شود و بعضی اوقات تردید داریم که شبکه بانکی نظامی اجتماعی است یا اقتصادی. روزانه نزدیک به 100 میلیون تراکنش فیزیکی انجام می شود که بیش از جمعیت کشور است که اتفاق بزرگی است و نشان می دهد مردم ما با این صنعت سر و کار دارند.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی ادامه داد: اگر بانک نباشد سرمایه گذاری بی معنی است و من جامعه و کشوری را نمی شناسم که بدون توجه به نظام بانکی خود رشد کرده باشد. در کشور ما به صورت خرد و خانوار و در مقیاس بالا، مردم ما با نظام بانکی در ارتباط هستند و روزانه به شعب یا سامانه های الکترونیک مراجعه می کنند و لازم است اطلاع رسانی های لازم درباره آن انجام شود.

وی درباره فعالیت ها و اهداف ایبنا توضیح داد: یکپارچه سازی و جریان سازی رسانه ای در سازمان های مختلف پیگیری می شود. در بخش های مختلف مثلا در صنعت نفت  وزارت صنعت وزارت اقتصاد و بورس رسانه ها و شبکه های خبری مختلفی فعالیت می کنند.

دیواندری ادامه داد:‌ تشکیل شبکه خبری ایبنا می تواند به سایر بخش های رسانه ای کشور کمک کند تا به تولید اطلاعات در این زمینه کمک و به این موضوع به صورت حرفه ای نگریسته شود؛ هدف از راه اندازی این شبکه خبری ایجاد مرجعی برای رقابت با رسانه ها نیست بلکه هدف ما ایجاد مرجعی است تا سایر رسانه ها بتوانند از آن استفاده کنند.

پیمان قربانی عضو شورای سیاستگذاری ایبنا هم در این مراسم به ایراد سخنانی پرداخت و گفت: بخش مالی اقتصاد بسیار مهم است و در هر فعالیت اقتصادی یک روی سکه بخش واقعی و یک روی سکه بخش مالی است.

معاون اقتصادی بانک مرکزی با بیان اینکه تا زمانی که نتوانیم بخش واقعی پوینده ای داشته باشیم، بخش مالی خوبی نخواهیم داشت، به سرعت بسیار بالای تحولات بانکی اشاره کرد و افزود:‌ متناسب با این تحولات باید یک شبکه خبری بانکی گسترده در خدمت نظام بانکی باشد.

وی گفت: ایبنا می تواند مرجعی برای شبکه بانکی باشد و از طریق آن همراهی مردم را با اصلاحات بانکی داشته باشیم. فکر نمی کنیم که این شبکه خبری جایگزین خبرگزاری های دیگر است بلکه مکمل آن است و انتظار داریم همه خبرگزاری ها و این خبرگزاری بتوانند تحلیل دقیق و سازنده در این حوزه ارایه دهند و بانک مرکزی همواره از خبرگزاری ها حمایت کرده است.


منبع: تسنیم