وی افزود: عراقیها وقتی با این موضوع مواجه میشوند به مدت سه ماه جنازه را تحویل نمیدهند. در این مدت تلاش میکنند با آهک و پودر تجزیه کننده، جنازه را از بین ببرند اما موفق نمیشوند.
این مستندساز ادامه داد: من دنبال این بودم که چه رازی در زندگی این شهید بوده که به این درجه و مقام رسیده است. البته که همه شهدا عزیز هستند اما برخی به منزله گل سرسبدند. در این مستند سعی کردم به روحیات، خلقیات، طرز فکر، منش و همه مسائل شخصی او از طریق دوستان، خانواده و همرزمانش نزدیک شوم تا به راز نهفته در زندگیاش پی ببرم.
صالح مدرسه ای یادآور شد: برایم مهم بود تمام کسانی که پیکر شهید را دیدهاند در این مستند گواهی بدهند. از اینرو، نزدیک به 10 نفر گفتگو کردیم که بخشی از این افراد نکات جالبی را عنوان کردند. ما در این فیلم همچنین اشارهای به سیر تاریخ و شهدا، انبیا و اولیایی داریم که همچون شهید شفیعی، خداوند با وسیله قرار دادن آنها میخواهد به ما پیام بدهد.
وی تصریح کرد: من و گروهم تحت تاثیر این موضوع قرار گرفتیم و به راستی باورمان شد که روز قیامت وجود دارد و پیکرهایی که می پوسند زنده می شوند. قدرت خدا به گونه ای است که اگر تعدادی جنازه در شرایط یکسان دفن شوند، جنازه یک نفر میتواند سالم بماند؛ انگار همین امروز از دنیا رفته است.
این مستندساز در پایان گفت: خدایی که اثر انگشت ها را درست می کند، همان پروردگاری که با کشتن و زنده کردن پرنده ها به حضرت ابراهیم (ع) پیام داد، میتواند انسان را نیز در قیامت دوباره به همین شکل به وجود بیاورد. تمام این اتفاقات حامل پیامی است برای ما تا متوجه چیزهایی باشیم که به خصوص در این دوره گاه از یادها می روند.
مستند «پرده آخر» از سری اجساد جاویدان سه شنبه 26 مرداد ساعت 17:30 از شبکه مستند سیما روی آنتن می رود و چهارشنبه 27 مرداد ساعت 8:30 بازپخش میشود.