احمدی با اشاره به رشادت های حاج احمد غلامی در دوران جنگ گفت: بعد از جریانات شهید رستگار در تیپ 10 سیدالشهدا علیه السلام، حاج احمد نیز از تیپ جدا شد و پس از مدتی، فرماندهی تیپ مستقل 110 خاتم که برای بروجرد بود را برعهده گرفت. این تیپ ابتدا، پس از عملیات کربلای یک و آزادسازی مهران؛ پدافند ارتفاعات قلاویزان را بر عهده گرفت و پس از آن در عملیات کربلای 5 به عنوان تیپ خط شکن در این عملیات حاضر شد.
احمدی از دیدبان های تیپ 110 خاتم در ادامه افزود: متاسفانه تیپ 110 خاتم پس از جنگ دوباره به بروجرد تحویل شد و ما دیگر در عقبه، مقری برای فعالیت نداشتیم. حاج احمد غلامی هم به روند معمولی زندگی و خدمت در نیروی زمینی سپاه برگشت.
فیروز احمدی که خود نیز پس از جنگ به پشت تنور نانوایی پدرش برگشت، با اشاره به خلوص حاج احمد غلامی گفت: اخیرا باغ موزه دفاع مقدس در حال ثبت و ضبط خاطرات حاج احمد بود و این خاطرات تا زمان شکل گیری تیپ 110 خاتم پیش رفته بود که متاسفانه ناتمام ماند.
همرزم شهید حاج احمد غلامی به حضور مؤثر شهید غلامی در عراق و نقش او در سازماندهی عملیات برای آزادسازی پادگان اشرف (مقر سازمان مجاهدین) اشاره کرد و گفت: چند ماه پیش که موضوع علاقه خودم برای حضور در سوریه را با ایشان مطرح کردم، موافق این کار نبود و تاکید داشت که ما باید، تجاربمان را در اختیار نسل بعدی قرار بدهیم. ایشان مدتی قبل به سوریه رفته بود که به آرزوی دیرینه خودش دست پیدا کرد و به دوستان شهیدش رسید.
گفتنی است حاج احمد غلامی که 65 سال داشت، از بنیانگزاران تیپ 10 سید الشهدا علیه السلام بود که به تازگی در نبرد با تکفیری ها در حومه حلب به شهادت رسید.