وی افزود: امروز اگر قطعه سازان بخواهند از تسهیلات بانکی استفاده کنند باید سود 32 درصد را به سیستم بانکی پرداخت کنند در حالی که در کشورهای مختلف مانند ترکیه بالاترین درصد بانکی برای تولیدکنندگان 6 درصد است.
این عضو انجمن سازندگان قطعه با اشاره به اینکه بعد از دو سال پیگیری از مراجع مربوطه برای انتخاب هیئت مدیره و بازرسان انجمن سازندگان قطعات خودرو در نهایت مجوز برگزاری مجمع عادی این انجمن توسط وزارت کار صادر شده است،تصریح کرد:این انتخابات 15 شهریورماه با حضور قطعه سازان فعال برگزار خواهد شد.
وی با گلایه از اینکه در دو سال و نیم گذشته هیچ جلسهای از سوی انجمن برای حل مشکلات قطعه سازان کشور برگزار نشده بود، افزود: امروز قطعه سازان در حوزههای مالیاتی، تأمین اجتماعی و محیط زیست با مشکلات متعددی روبرو هستند که همین موضوعات باعث عدم تشکیل کمیتههای R&D است.
به نیا اضافه کرد: هیئت مدیره جدید انجمن قرار است با برگزاری جلسات مختلف با خودروسازان و حضور در کمیسیونهای اقتصادی مجلس اقدامات لازم برای حل مشکلات صنعت قطعه سازی کشور را انجام دهد.
بهنیا با اشاره به اینکه پیش از این 820 سازنده قطعه عضو انجمن بودند اما با تعطیلی 170 واحد امروز 670 قطعه ساز در کشور فعال هستند، تصریح کرد: قطعه سازان فعال میتوانند به شرط واریز فیش سه ساله حق عضویت خود به صورت آزاد در انتخابات انجمن حاضر شوند.
وی با گلایه از اینکه در گذشته یک تیم ویژه برای پیگیری مطالبات قطعه سازان وجود نداشت، گفت: همین موضوع باعث شد تا قطعه سازان کشور در بلاتکلیفی باشند.
این عضو انجمن سازندگان قطعات خودرو در پاسخ به این پرسش تسنیم که در حال حاضر مطالبات قطعه سازان از خودروسازان چه میزان است، گفت: 3.5 تا 4 هزار میلیارد مطالبه قطعه سازان از خودروساز است که در بازده زمانی 120 روزه اعلام میشود. مهمترین درخواست ما پرداخت مطالبات آن هم به صورت 45 روزه است.