وی تصریح کرد: در آن زمان دولت عربستان مدعی شد که 79 شهید اشتباه به سایر کشورها انتقال داده است که البته اسمی از آن کشورها را نیز اعلام نکرد پس از وقوع فاجعه منا دولت ایران حدود 12 نیروی تفحص را مامور کرد که ضمن بازدید از سردخانهها و بیمارستانهای عربستان از بین 7 هزار شهر نسبت به شناسایی حجاج ایرانی اقدام کنند.
به گفته اوحدی؛ پس از فاجعه منا پیکر 220 شهید با تریلی بدون سردخانه انتقال داده شد که مشخص نشد پیکر این شهدا کجا انتقال داده شده است بعد از این جریان نیز عربستان برگهای را به زبان عربی به گروه تفحص ایرانی ارائه کرد که پس از ترجمه آن متوجه شدیم خودشان از طرف خانوادههای شهدا برای دفن پیکر شهدا در آن کشور اعلام رضایت کردهاند.
وی با اشاره به اینکه 62 شهید در عربستان سعودی دفن شدند، افزود: 17 شهید در کشور عربستان شناسائی شد که متعلق به شهرهای مختلف ایران بودند و کارهای دریافت مجوز و انتقال پیکر شهدا را انجام دادیم که آماده انتقال به ایران بودند اما در کمال تعجب مسؤولان وزارت بهداشت عربستان اعلام کردند کارگرها اشتباهی نسبت به دفن و خاکسپاری پیکر 17 شهید اقدام کردند.
رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه ایران در مقایسه با سایر کشورها بیشترین آمار را در تحویل پیکر شهدای واقعه منا داشته است، اظهار کرد: مکان دفن 79 شهید ایرانی فاجعه منا مشخص نبود که با تلاشهای انجام شده 39 جسد به کشور بازگردانده شد و 40 پیکر در عربستان دفن شدند و از این تعداد 37 خانواده رضایت دادند و تنها سه خانواده رضایت ندادند که اجساد آنها بلاتکلیف است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که از کشور عربستان به عنوان شجره خبیثه ملعونه یاد کردند، افزود: عربستان مانند وهابیت اعتقادی به ائمه اطهار (ع) ندارند و مشرک هستند، این کشور توانایی مدیریت خانه امن الهی را نیز ندارد.