کارگردان «مزار شریف» گفت: خوشحالم که از نسلی هستم که در روزهای سخت جنگ در این شهر، کنار جوانان، مردان و زنان آبادانی و جوانان ایرانی حضور داشتم. اگر تلخیهای روزهای جنگ را به یاد میآورم به این دلیل است که شیرینی این روزهای امنیت و آرامش را بیشتر درک کنیم.
برزیده گفت: در همین خیابان که سینما آزادی در آن قرار گرفته، مغازهای بود که تلویزیونی بزرگ در آن قرار داشت، زمانی که اوضاع آرام میشد، رزمنده ها پای برنامههای این تلویزیون مینشستند و فیلم میدیدند.
این کارگردان ادامه داد: گروهی از نسل قبل تلاش کردند، خون دادند تا این شهر و این سرزمین از گزند دور باشد. بسیاری از آنها کنار ما نیستند و جایشان امروز خالی است. جوانانی از نسل جدید امروز تلاش میکنند تا مردم این کشور در آرامش باشند. تا در پرتو این جانفشانی و ایثار مردم فرهنگ دوست و مظلوم آبادان صاحب یک سالن سینمای جدید شوند و در آرامش فیلم ببینند. تقدیر میکنم از همه عزیزانی که امنیت و آرامش کشور ما مرهون و مدیون ایستادگی و رشادت آنهاست.
برزیده با اشاره به اهمیت سینما به عنوان یک محفل عمومی گفت: سینما یک مکان امن فرهنگی است، نه تنها برای فیلم دیدن و درک تجربه جمعی و مشترک از یک پدیده هنری یا حتی اثری سرگرم کننده، بلکه فضایی برای گفتوگو و مشارکت. به عنوان یک آبادانی که به این شهر مظلوم و مردمش تعصب دارم، خوشحالم از این که پس از سالها یک سینمای جدید در این شهر بازسازی شده است.
این کارگردان افزود: خاطرات بسیاری از سینماهای شهر آبادان و فیلم دیدن در آنها دارم. این خاطرات من را به سالهای کودکی و به ریشههایم وصل میکند. یک ساختمان ساده میتواند بخشی از هویت یک انسان و یک نسل باشد و به آنها برای تعلق خاطر داشتن به گذشته و حفظ هویتشان کمک کند. یادآوری بسیاری از این خاطرات برای همه ما، تقویت کننده حسهای مشترک و هویت جمعی است.
مراسم بازگشایی سینما آزادی آبادان یکشنبه چهارم مهرماه با حضور سینماگران آبادانی و مدیران حوزه هنری و مسئولان استانی و امام جمعه این شهر برگزار شد.