یادواره 2 هزار نفری شهدای مدافع حرم یگان فاتحین عصر امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار شد.

به گزارش مشرق, یادواره 2 هزار نفری شهدای مدافع حرم «یگان فاتحین بسیج» همزمان با سالگرد شهادت جمعی از رزمندگان و مستشاران نظامی یگان فاتحین در سوریه عصر امروز(جمعه) با حضور رزمندگان, جانبازان و خانواده شهدای مدافع حرم در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار شد.

در این مراسم شخصیت‌هایی همچون سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی, سردار محسن کاظمینی فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) تهران‌بزرگ, محمد باقر قالیباف شهردار تهران, سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت, درمان و آموزش پزشکی, سیدمحمود هاشمی فرمانده یگان فاتحین بسیج و جمعی دیگر از مسئولان لشکری و کشوری حضور داشتند.

اندک اندک میهمانان, مردم  و خانواده شهدا خود را به برج میلاد برای شرکت در این یادواره رساندند و در دقایق اولیه, ظرفیت مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تکمیل شد و عده زیادی در بیرون از فضای سالن نشسته و عده‌ای نیز ایستاده این مراسم را تماشا می‌کردند.

در فضای بیرونی مرکز همایش‌های برج میلاد در گوشه‌ای عده‌ای از جوانان با شمع‌های رنگی «لبیک یا زینب(س)» را درست کرده بودند و در گوشه‌ای دیگر جوانانی از مردم و خانواده شهدا عکس یادگاری با زمینه حرم حضرت زینب(س) می‌گرفتند.

در سالن ابتدا گروه دمام به همراه پرچم گنبد حضرت سیدالشهدا(ع) وارد شد و فضای سالن را معطر به عطر حسینی کرد و برنامه با پخش سخنانی از حضرت آقا  درباره شهدای مدافع حرم, سرود ملی و تلاوت قرآن کریم توسط مهدی عادلی آغاز شد.

در ادامه ضمن خوش آمدگویی و خیر مقدم مجری مراسم, سیدمحمود هاشمی فرمانده یگان فاتحین بسیج طی سخنانی شهیدان و مدافعان حرم را اسوه ایثار و مقاومت نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: مدافعان حرم برای حفاظت از اسلام مقاومت می‌کنند و اگر غیرت شهدا رزمندگان و خانواده‌های شهدا نبود دشمن کشور را مورد هجمه‌های خود قرار می‌داد. بسیج جهان اسلام شکل گرفته و دشمنان بدانند فاتحین برای فتح اسرائیل آماده است. 

پس از سخنان فرمانده یگان فاتحین بسیج، ندای لبیک یا حسین(ع) و لبیک یا زینب(س) حاضران در فضای سالن طنین‌انداز شد و حاضران آمادگی خود را برای جان‌فشانی برای حفظ حریم اهل بیت و ادامه دادن راه شهیدان اعلام کردند.

سپس قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت, درمان و آموزش پزشکی در جایگاه حاضر شد و در سخنانی بیان کرد: شهدای فاتحین مانند بسیاری از شهدایی هستند که همه چیز خود را برای رضای الهی فدا کردند و آرامش امروز کشور را مدیون رشادت‌های مدافعان حرم هستیم. 

قالیباف شهردار تهران نیز سخنران بعدی این مراسم بود که در سخنان خود شهدای مدافع حرم را احیاگران فرهنگ عاشورا خواند که موجب عزت و اقتدار برای میهن شدند.

وی در ادامه مدافعان حرم را  سربازان در حال جنگ با استکبار معرفی کرد که از فرهنگ انقلاب اسلامی و فرهنگ عاشورا دفاع می‌کنند.

در بخش  تقدیر از خانواده شهدای مدافع حرم فاتحین, از خانواده شهیدان امین کریمی, مسعود عسکری, عبدالله باقری, محمد طهانی, داود جوانمرد و محمدامین حمزه تقدیر شد.

همچنین خانواده شهدای مدافع حرم از کیانوش رستمی قهرمان وزنه‌برداری المپیک ریو 2016 که مدال خود را به خانواده شهدای مدافع حرم اهدا کرده بود, تجلیل کردند.

در ادامه گروه سرود نسیم قدر بر روی صحنه حاضر شدند و نماهنگ «ارغوان» و « مهدیا» را اجرا کردند که مورد استقبال حاضران در مراسم قرار گرفت و پس از نمایش گروه فرهنگی هنری فانوس با محوریت جنایات داعش و ادامه دادن راه یزیدیان در زمان امام حسین(ع) به اجرا در آمد.

در خلال اجرای این نمایش، سرلشکر جعفری وارد سالن شد و به تماشای این نمایش نشست.

پس از اتمام نمایش گروه فرهنگی فانوس, سرلشکر جعفری به عنوان آخرین سخنران این مراسم طی سخنانی به خانواده شهدای مدافع حرم به موجب بهره‌مندی از توفیق الهی تبریک گفت و بصیرت عمیق دینی و انقلابی و شجاعت فردی را  از ویژگی‌های مدافعان حرم برشمرد که جان خود را در دفاع از حریم ولایت و انقلاب اسلامی فدا می‌کنند.

سپس کتاب «کی می‌رویم بهشت» شامل قصه‌‌ها و زندگی‌نامه شهدای یگان فاتحین توسط سرلشکر جعفری رونمایی شد و از خانواده شهیدان محمدرضا دهقان, سیدمصطفی موسوی, احمد اعطایی, جواد الله‌کرم, احمد قنبری, مرتضی سراوانی, عقیل بختیاری, سردار همدانی, سردار ناظری و سردار مایلی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

در ادامه پرچم منقش به کلمه «یاحسین(ع)» که معطر به عطر حرم رضوی, حرم حضرت زینب(س) و حرم امام حسین(ع) شده بود توسط سرلشکر جعفری به نمایندگی از خانواده شهدای مدافع حرم به یکی از رزمندگان مدافع حرم اهدا شد.

این رزمنده مدافع حرم پس از تحویل گرفتن این پرچم گفت: پیش از آنکه ما به دنیا بیایم جنگ تحمیلی تمام شد, روح خدا به خدا پیوسته و جام زهر را سر کشیده بودند و نسل ما امام(ره) را ندید. ما بعد از قطعنامه‌ای‌ها وقتی به دنیا آمدیم بت شکن رفته بود و با خلف صالحش بیعت کردیم.

ما غایبان «یا لیتنا کنا معک»گویان همیشه بودیم، اما در سوریه سر بزنگاه رسیدیم. تقریبا در ابتدای ورودی خالدیه همه دیدند که ما چگونه ایستادگی کردیم.

وقتی همه رفتند ما تنها ماندیم با دشمنی که از همه طرف روی ما آتش می‌ریخت. محمد آژند, مرتضی کریمی و جاویدالاثرهایی که پیکرهای‌شان هنوز  روی زمین مانده، استقامت ما را گواهی می‌دهد.

تاریخ  گواهی می‌دهد که در شهرک العیس ما بر خلاف همیشه تاریخ از همه زودتر رسیدیم. در ورودی شهر 4 نفر برای همیشه از بقیه جلو زدند و بخش‌هایی از پیکر 2 تن از شهدای دهه هفتادی‌مان را همانجا خاک کردیم تا نشان‌مان فراموش نشود و ردپای‌مان باقی بماند و تاریخ بداند از این پس با ما روبروست. فاتحین تاریخ ما هستیم و دوران ما تازه شروع شده است.

از این پس در هر کجای عالم هر ظالمی بخواهد جفا کند ردپای ما آنجاست و هر کسی بخواهد گردن کشی کند اول باید با مادرانی که در همین محله‌ها در حال تربیت شیر مردانی هستند, تکلیفش را روشن کند و نسل ما بعد قطعنامه‌ای‌ها سرش با غرور بالا می‌گیرد. 

این مراسم با مداحی و مرثیه‌خوانی امیر عباسی به پایان رسید.

{$sepehr_album_46012}
 
منبع: تسنیم