کد خبر 647766
تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۴

افراد معرفی شده برای تصدی 3 وزارتخانه‌ نوید تقویت کابینه را نمی‌دهند.

به گزارش مشرق، روزنامه جمهوری اسلامی از روزنامه‌‌های حامی دولت، با شتابزده خواندن اقدام دولت نوشت: نامه معرفی اسامی وزرای پیشنهادی لازم است ملحقاتی نیز داشته باشد و از جمله برنامه کاری وزرای پیشنهادی و همچنین رزومه آنها نیز در همین مقطع زمانی باید به مجلس اعلام می‌شد که نشد. ظاهرا به همین دلیل مجلس از اعلام وصول نامه رئیس جمهور در جلسه علنی دیروز امتناع کرده است.
 
اقدام رئیس جمهور در معرفی فهرست وزرای پیشنهادی ممکن است شائبه عجله و شتابزدگی را در برخی اذهان ایجاد کند و بپرسند که تعجیل چرا؟
 
با انتشار اسامی وزرای پیشنهادی، سؤال‌های زیادی در جامعه مطرح شده که عمدتا به سابقه رأی ندادن مجلس به آنها در نوبت قبل، عدم تسلط آنها بر حوزه کاری مورد نظر و ضعف‌ها و اشکالاتی که به سوابق بعضی از آنها مربوط می‌شود. در این واقعیت نباید تردید کرد که تغییر باید با هدف تقویت کابینه باشد ولی اسامی پیشنهادی چنین نویدی را نمی‌دهد.
 
این روزنامه حامی دولت می‌افزاید: وزارت ارشاد فردی را می‌طلبد که با حوزه‌های فرهنگ، هنر و مطبوعات آشنائی کامل داشته باشد و ذاتاً از جنس فرهنگ باشد تا بتواند از عهده وظایف محوله برآید. وزیر پیشنهادی نه‌تنها از چنین ویژگی‌هائی برخوردار نیست، بلکه در تمام این زمینه‌ها ضعیف است.
 
وزیر پیشنهادی قبل از هر چیز دارای سابقه اطلاعاتی است. با قطع نظر از چگونگی عملکرد وی در مسئولیت‌های اطلاعاتی، اصولاً یک فرد اطلاعاتی تناسبی با مقوله فرهنگ ندارد. در عین حالی که برای عزیزان زحمتکش در بخش‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور ارزش زیادی قائل هستیم و قدردانی از تلاش‌های مفید و مؤثر آنها را واجب می‌دانیم، عمیقاً معتقدیم وجود این عزیزان در جایگاه‌های متناسب با تخصص خود، برای کشور و نظام بسیار ضروری است ولی مقوله فرهنگ ویژگی‌هایی دارد که با سایر مقولات متفاوت است.
 
نکته دیگر به عملکرد وزیر پیشنهادی در دوران فعالیت وی در مرکز تحقیقات استراتژیک و کتابخانه ملی مربوط می‌شود که در هیچیک از آنها توفیقی نداشته و حتی در کتابخانه ملی با چاپ و انتشار کتاب‌های تاریخ شفاهی سران رژیم منحوس پهلوی مطالب خلافی از زبان آنها منتشر کرده که مورد اعتراض شدید دلسوزان نظام جمهوری اسلامی قرار گرفت.
 
چهار جلد کتاب منتشر شده با بودجه بیت‌المال، مالامال از دروغ‌ها، خلاف‌گوئی‌ها و حتی اهانت‌های سران رژیم وابسته پهلوی علیه مردم ایران، امام و رهبران انقلاب است بدون آنکه پاسخی به این اباطیل داده شده باشد.
 
نکته دیگر این است که متصدی فرهنگ کشور باید از قشر متوسط جامعه باشد تا بتواند درک صحیحی از مقوله فرهنگ داشته باشد. افراد مرفه با قطع‌نظر از اینکه این رفاه و برخورداری را چگونه به دست آورده‌اند، نه تنها نمی‌توانند درک صحیحی از مقوله فرهنگ داشته باشند و مشکلات فرهنگی کشور را حل کنند بلکه چه‌بسا بر سر فرهنگ نیز معامله کنند! با توجه به این نکات مهم، فرد پیشنهادی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را مناسب نمی‌دانیم و معتقدیم این وزارتخانه با چنین افرادی نمی‌تواند کاری در شأن فرهنگ انقلاب و نظام جمهوری اسلامی انجام دهد.
منبع: کیهان