به گزارش مشرق، محققان دانشگاه واترلو طی یک سری مطالعات جهانی دریافتند، افرادی که مبتلا به بیماریهای مزمن آسم، دیابت و کرون هستند تا 363 درصد بیش از دیگران ممکن است به خودکشی دست بزنند.
بیماری کرون یکی از بیماریهای التهابی روده است که با التهاب دیواره روده مشخص میشود.براساس نتایج به دست آمده از این تحقیقات، کارشناسان ادعا میکنند که افراد 15 تا 30 ساله که درگیر بیماریهای مزمن هستند تا سه برابر بیش از دیگر افراد به خودکشی فکر میکنند.
پژوهشگران این مطالعه امیدوارند که نتایج به دست آمده به بهبود روشهای روانپزشکی کاهش خودکشی برای افرادی که در معرض این بیماری قرار دارند، کمک کند. بررسی دادههای بیش از 5 هزار نفر نشان میدهد یکی از مهمترین علل اقدام به خودکشی افرادی که از بیماریهای مزمن رنج میبرند، فقدان دسترسی به کمکهای روانپزشکی برای قبول بیماری و مقابله با آن است.
خودکشی دومین علت مرگ و میر نوجوانان و جوانان در ایالات متحده است؛ محققان این مطالعه از مقامات وزارت بهداشت درخواست کردند، از این نتایج برای کاهش خودکشی نوجوانان و بزرگسالان استفاده کنند.
پروفسور مارک فررو، نویسنده اصلی این مطالعه از دانشکده علوم بهداشتی واترلو میگوید: «شواهد نشان میدهد که خطر ابتلا به اقدامات خودکشی پس از آنکه افراد جوان مبتلا به بیماری مزمن تشخیص داده میشوند، بالاترین میزان را دارند.
طبق گزارش اخیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای ایالات متحده، میزان خودکشی در میان افراد 15 تا 19 ساله افزایش یافته است.این گزارش همچنین مشخص ساخت میزان خودکشی از سال 2007 تا 2015 دو برابر شده است.
محققان این مطالعه معتقدند اگر میزان مراقبتهای روان درمانی برای افرادی که در معرض بیماری مزمن هستند بهبود یابد، میزان خودکشی میتواند به طور قابل توجهی کاهش یابد.