کد خبر 769677
تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۶

متخصصان کانادایی در یک مطالعه جدید ادعا کرده‌اند که رژیم‌های غذایی کم چرب خطر مرگ زودهنگام را تا یک چهارم افزایش می‌دهد

 به گزارش مشرق، در بررسی انجام گرفته روی ۱۳۵ هزار فرد بزرگسال مشخص شد افرادی که مصرف چربی را کاهش می‌دهند کمتر از مصرف کنندگان کره، گوشت و پنیر عمر می‌کنند. این بررسی در تضاد مستقیم با توصیه‌هایی است که افراد را از مصرف چربی منع می‌کند.



افرادی که مصرف چربی را کاهش داده‌اند اغلب آن را با محصولات سرشار از کربوهیدرات همچون نان، ماکارونی و برنج جایگزین و در واقع بدن خود را از مواد مغذی مهم محروم می‌کنند.



رژیم‌های غذایی منخصر به کربوهیدرات‌ها از جمله ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند و افرادی که از قندهای تصفیه شده و خوراکی‌های فرآوری شده مصرف می‌کنند ۲۸ درصد بیشتر در معرض مرگ زودهنگام قرار دارند.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، متخصصان کانادایی بر اساس مطالعه روی مردم ۱۸ کشور دریافتند: مصرف پایین چربی‌های اشباع شده احتمال مرگ زودهنگام را تا ۱۳ درصد افزایش می‌دهد. همچنین مصرف بالای انواع چربی‌های مفید، خطر مرگ زودهنگام را تا ۲۳ درصد کاهش می‌دهد.

منبع: ایسنا