به گزارش مشرق، میدانستید در ایران یک غذا از شمال به جنوب سفر میکند و در این سفر طعمها و شکلهای گوناگونی به خود میگیرد.
در این رابطه سامان گلریز - کارشناس بین المللی غذا میگوید: وعده صبحانه برای گردشگران از اهمیت به سزایی برخوردار است، زیرا مغز کاملاً فعال و گرسنه است و با خلاقیت میتوان این وعده را برای همیشه در ذهن توریست حک کرد.
وی ادامه میدهد: در ایران غذا برای درمان مصرف میشود، آش یک غذای کاملاً درمانی است و آشپزها آن را به عنوان بخشی از روند درمانی تجویز میکردند. آشها میتوانند به عنوان یک میان وعده فوق العاده مورد استفاده قرار گیرند.
این کارشناس بین المللی غذا اشاره ای نیز به غذاهای خیابانی میکند و میگوید: یکی از مهم ترین منابع درآمدی در تمام دنیا غذاهای خیابانی است و در این زمینه مطالعات زیادی انجام شده است.
گلریز بیان میکند: غذای ایرانی پتانسیل بسیار بالایی در زمینه غذاهای خیابانی دارند و میتواند به عنوان یک جاذبه مهم در گردشگری استفاده کرد.