کد خبر 84308
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۹

راديو اسرائيل از قول شوراي نظامي غيرقانوني مصر اعلام كرد: پيروزي اسلامگراياني نظير اخوان المسلمين در انتخابات مصر، در تضاد با خواسته ملت مصر است!

به گزارش مشرق روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت:

شكوري راد: ما اصلاح طلبان، آره، نه، چي بگم؟!

عضو مركزيت حزب منحله مشاركت در كوران انقلاب ملت هاي مسلمان منطقه مي گويد بشر ديگر دنبال انقلاب نمي رود و اصلاحات را جايگزين آن كرده است.
علي شكوري راد در گفت وگو با يك گاهنامه گفته است: بشر از انقلاب هايي كه كرده با هزينه هاي بسياري كه برايش داشته خير چنداني نديده است. به همين دليل ديگر به دنبال انقلاب نمي رود و اصلاحات را جايگزين آن كرده است. امروز سخنان انقلابي مانند سابق شورآفرين نيستند بلكه سخن از صلح و مدارا و اصلاحات خريدار بيشتري در جهان دارد. چهره هايي مانند خاتمي و آن سوچي[برمه] در جهان امروز دلرباتر از بن لادن هستند.
وي همچنين بي آن كه به متواري شدن اعضاي مشاركتي و نهضتي «دفترتحكيم» و استخدام در رسانه هاي ضدانقلاب اشاره كند، ادعا كرد: دفتر تحكيمي كه مدافع وضع موجود است جعلي است.
شكوري راد با اعتراف تلويحي به انحراف جريان متبوع وي از خط امام مي گويد: دفتر تحكيم از بدو تاسيس خود را خط امامي و زماني خود را طرفدار اصلاحات مي دانست و بعضا پيشينه خط امامي خود را نفي مي كرد و امروز كه چند شقه شده و هر كدام هويت جديدي براي خود تعريف مي كنند، دفترتحكيم تمام شده است.
شكوري با ادعاي اينكه اساسا گفتمان غالب در جامعه عوض شده است و متناسب با آن جنبش دانشجويي هم تغيير گفتمان داده، تصريح كرد: در گفتمان غالب امروز دموكراسي و حقوق بشر محور قرار گرفته و اسلام كه پس از انقلاب اسلامي محور ثابت گفتماني در جامعه بوده به حاشيه رفته است(!) در اين حال كه گفتمان غالب دستخوش چنين تحولات شگرفي شده است اگر بنده نوعي نيز به هويت تاريخي خود يا تشكلي كه زماني به آن وابسته بوده ام يا الان هستم دل بسته باشم نمي توانم انتظار داشته باشم ديگران نيز مانند من دلبسته باشند و يا به منطق سخنان من توجه كنند. بنابراين ترجيح مي دهم ديگر در مورد آن صحبت نكنم(!)
يادآور مي شود در بحبوحه فتنه 88، شكوري راد به ريپورتر جزء شبكه دولتي انگليس (بي بي سي) تبديل شده بود. او تعمدا توضيح نمي دهد كه اگر ملت هاي منطقه گريزان از انقلاب بودند، چرا در منطقه اي حدفاصل تونس و ليبي و مصر تا بحرين و عربستان و يمن، جان خود را كف دست گذاشتند و با نظاميان رژيم هاي فاسد درگير شدند؟ و چرا با وجود ادعاي اصلاحات از سوي رژيم هايي چون رژيم مصر و يمن و بحرين و...، اين انقلاب ها ادامه دارد؟ ثانيا وي و هم طيفانش بايد توضيح بدهند كه آيا اوباشگري خياباني و ايجاد اغتشاش و آشوب، از جنس اصلاح طلبي بود كه سردمداران فتنه سبز مرتكب آن شدند؟ ثالثا كدام منطقي امضا مي كند كه از بين دو طيف مهره در خدمت غرب (تروريست هايي چون بن لادن و غربزدگاني چون آن سوچي و خاتمي) حتما بايد يكي را برگزيد؟! و مگر نه اينكه در راهپيمايي چند ميليون نفري نهم دي 88، خاتمي آماج اعلام انزجار مردم عاشورايي بود؟
نكته ديگر اين كه طبيعي است وقتي آقاي شكوري راد اعتراف مي كند طيف متبوع وي از «خط امام» و «اسلام» روگردان شده اند، تالي فاسد اين ارتجاع همين باشد كه مخالف انقلاب اسلامي شوند اما به جاي اينكه اعتراف كنند «ما تمام شده ايم» ادعا كنند دفتر تحكيم تمام شده، انقلاب تمام شده و ترهاتي از اين قماش، همان طور كه اكبر گنجي مفلوك زماني درباره حضرت امام خميني(ره) - پرچمدار اصلي خيزش اسلامي خاورميانه- تعبير مشابهي را به كار برد.
اما درباره برخي عناصر نفوذي در دفتر تحكيم كه بعدها متواري شدند و در واشنگتن و نيويورك يا لندن و پاريس و برلين پناهندگي گرفتند، بايد تصريح كرد كه برخي از همان ها اكنون مشغول دستمال كشيدن به چكمه آمريكايي ها هستند و نوكرانه تر از هر نوكري عليه ملت ايران و اعتقادات آنها حرف مي زنند و حتي آشكارا از حمله نظامي به ايران دفاع مي كنند.

  شوك جديد مردم مصر به رژيم صهيونيستي

راديو اسرائيل از قول شوراي نظامي غيرقانوني مصر اعلام كرد: پيروزي اسلامگراياني نظير اخوان المسلمين در انتخابات مصر، در تضاد با خواسته ملت مصر است!
به گزارش راديو اسرائيل، يك ژنرال عضو شوراي نظامي با اشاره به پيروزي اسلامگرايان در انتخابات پارلماني مصر گفته است، قانون اساسي كه بايد تهيه شود، تحت نظر شوراي نظامي خواهد بود تا منافع و امنيت مصر به خطر نيفتد. مردم مصر هرگز نمي خواهند كساني بر آنها حكومت كنند كه منافع و اقتصاد آنها را به خطر بيندازند(!)
راديو اسرائيل مي گويد «از هفته پيش كه نتايج انتخابات پارلماني مشخص شد، شوراي نظامي و سكولارهاي مصر از اين نتايج سرخورده شده اند. تحليل گران راديو اسرائيل مي گويند وضعيت به وجود آمده، ثابت كننده درستي ارزيابي هاي آقاي حسني مبارك است كه از مسلط شدن اسلام گرايان و بر باد دادن دستاوردهايي كه مصر تاكنون داشته، عميقا نگران بود.»
در همين حال در پي انتشار برخي اخبار مبني بر توافق اخوان المسلمين با آمريكا براي به رسميت شناختن معاهده سازش كمپ ديويد، محمود حسين دبيركل اخوان المسلمين اين خبر را تكذيب كرد و گفت: هيچ توافقي دراين باره با آمريكا و اسرائيل وجود ندارد و هر ملت و مجلسي حق دارد در معاهدات بازنگري كند. از معاهده كمپ ديويد زمان بسياري سپري شده و اين معاهده بايد سرفرصت بازنگري شود.
يديعوت آحارونوت اخيرا به نقل از جفري فلتمن مشاور ارشد وزير خارجه آمريكا ادعا كرده بود با اخوان المسلمين بر سر حفظ پيمان كمپ ديويد به توافق رسيده است!
همزمان ايهود باراك وزير جنگ رژيم صهيونيستي، از تحكيم روابط جنبش حماس و اخوان المسلمين مصر ابراز نگراني كرد. به نقل از فلسطين اينفو، ايهود باراك پس از اعلام نتايج انتخابات پارلماني در مصر و پيروزي قاطع اسلام گرايان اعلام كرد ما از پارلمان جديد مصر انتظار داريم بر معاهده كمپ ديويد پايبند باشد.
باراك تاكيد كرد: بيشترين هراس اسرائيل از برقراري روابط مستحكم ميان اخوان المسلمين مصر و حماس به عنوان طرف حاكم بر نوار غزه است.
يادآور مي شود روزنامه صهيونيستي ها آرتص اخيرا در گزارشي تاكيد كرد از معاهده سازش كمپ ديويد فقط نامي باقي مانده و اين قرارداد عملا از اعتبار ساقط شده است.
هاآرتص مي نويسد: اسرائيل ديگر نمي تواند با تكيه بر قراردادهاي صلحي كه طي دهه هاي گذشته و پيش از انقلاب مصر امضا شده اند، به حيات خود ادامه دهد.
هاآرتص مي افزايد:پس از گذشت 32 سال از امضاي قرارداد صلح كمپ ديويد اكنون تنها اسمي از آن باقي است و پس از تحولات مصر اين قرارداد بجز يك توهم، چيز ديگري نيست.
اين روزنامه با اشاره به پيروزي احزاب اسلام گرا در مراحل اوليه انتخابات پارلمان مصر مي نويسد: اين مسئله به نگراني ها در داخل اسرائيل دامن زده و مصر را تبديل به يك دشمن براي اسرائيل مي كند. اكنون با توجه به تحولات پيش آمده، جلوگيري از وخيم تر شدن اوضاع بسيار سخت است.
     
واشنگتن پست: فرار به جلو اوباما براي پذيرش ايران هسته اي است

يك روزنامه آمريكايي معتقد است باراك اوباما با تغيير سياست پيشين درصدد پذيرش ايران هسته اي است هرچند كه اين پذيرش را به واسطه فرار به جلو و بازي با كلمات مي پوشاند.
روزنامه واشنگتن پست در گزارشي نوشت: باراك اوباما بلافاصله پس از رسيدن به رياست جمهوري اعلام كرد ايران هسته اي غيرقابل قبول است و فعاليت هاي هسته اي اين كشور بايد متوقف شود اما او اكنون سياست تحديد نفوذ و كنترل ايران را در پيش گرفته است. شعارهاي سال 2008 اوباما يك سال بعد با شكست مذاكرات اندكي رنگ باخت.
اين روزنامه افزود: تغييري ظريف اما قابل توجه در ادبيات اوباما ديده مي شود. او مي گويد ايران در مسير انزوا قرار دارد اما ديگر از برنامه هسته اي ايران به عنوان تهديدي غيرقابل قبول ياد نمي كند. در انزوا قرار دادن ايران اكنون به هدفي تبديل شده كه سياست لزوم توقف سريع برنامه اتمي ايران را گرفته است. تام دانيلون مشاور امنيت ملي آمريكا نيز از ادبيات مشابهي استفاده مي كند. او هم بارها در سخنراني خود از كلمه انزواي ايران سخن گفت اما ديگر از واژه غيرقابل قبول براي برنامه هسته اي ايران استفاده نكرد. اين در حالي است كه اوباما و دولت هاي پيش از اين وعده مي دادند با اتخاذ ديپلماسي دومسيره و سياست تشديد فشارها، فعاليت هاي هسته اي ايران را متوقف كنند. اكنون آن سياست شكست خورده و چين و روسيه نيز درباره فشار بيشتر بر ايران متقاعد نشده اند.
اين روزنامه مي نويسد: شكست دولت اوباما در جلب حمايت از استفاده از گزينه نظامي عليه ايران موجب تضعيف وعده هايش در زمينه جلوگيري از تبديل ايران به كشوري هسته اي و ناتواني وي در كسب حمايت گسترده بين المللي براي اعمال تحريم هاي شديدتر عليه اين كشور شد. هرچند دولت اوباما بارها از مد نظر بودن همه گزينه ها در رابطه با ايران سخن گفت اما از نظر مقامات آمريكايي چشم انداز حمله نظامي به ايران منتفي است.
واشنگتن پست مي افزايد: تحديد نفوذ مستلزم اعتبار است اما هشدارهاي مكرر آمريكا به ايران ديگر جايي براي اعتبار واشنگتن نگذاشته است. تلاش براي انزواي ايران در شديدترين حالت نيز ممكن است به اشاعه تسليحات هسته اي و بي ثباتي جهاني منتهي شود.
     
 رژيم هاي پادشاهي بايد از جنوب خليج فارس برچيده شوند

خطيب جمعه منطقه «العواميه» عربستان اعلام كرد: تهديد و آدم كشي نيروهاي امنيتي سعودي، مردم را از پيگيري مطالبات خود باز نخواهد داشت.
شيخ نمرباقر النمر روحاني برجسته و خطيب جمعه العواميه طي سخناني در مسجد امام حسين عليه السلام، آل سعود را عامل ناامني در منطقه شيعه نشين الشرقيه توصيف كرد و گفت: مسئولان سعودي و نيروهاي امنيتي آنها در حال گسترش ناامني در منطقه الشرقيه هستند اما بايد بدانند كه مردم در برابر آنها مقاومت خواهند كرد و تهديدات نمي تواند آنها را از تحقق مطالباتشان بازدارد.
وي رژيم پادشاهي را مغاير با ارزش هاي اسلامي خواند و گفت: رژيم پادشاهي كه منافي دموكراسي و ارزش هاي اسلامي است، بايد از كشورهاي عرب حوزه خليج فارس برچيده شود زيرا مردم عربستان مخالف رژيم پادشاهي هستند و دولت تنها مي تواند به كشتار مردم بپردازد اما بايد بداند كه شهادت، عزت و كرامت و آينده رامي سازد.
به گزارش العالم، شيخ باقر النمر بر لزوم پايان كشتار مردم عربستان تاكيد كرد و گفت: مردم عربستان از مطالبات خود مبني بر دستيابي به آزادي كوتاه نمي آيند وي همچنين ادامه جنايات آل خليفه عليه مردم بحرين را محكوم كرد و گفت: مسئولان بحريني خود دستورات بيگانگان را اجرا مي كنند اما ملت را وابسته به بيگانگان قلمداد مي كنند و اين امر در عربستان نيز ديده مي شود و در حالي كه اعتراضات صورت گرفته كاملا ملي است اما آن را وابسته به بيگانگان جلوه مي دهند.
وي تصريح كرد: دولت بحرين از نظاميان آمريكايي و انگليسي براي سركوب مردم استفاده مي كند و در عربستان نيز از ما خواسته مي شود تا سكوت كنيم ولي ما به مقاومت ادامه خواهيم داد و اعتراض خود را دنبال مي كنيم.