لرزیدن تن مجید انصاری از اتاق دربسته «شورای نگهبان»: "تن انسان از این همه ظلم می لرزد."

سرویس سیاست مشرق -  «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. شنبه تا چهارشنبه ساعت ۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

*** 

حمله مسلحانه برخی مدیران بازنشسته به پزشکان بنیاد شهید!

«پروانه مافی»، از نمایندگان مجلس در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا در اشاره به مصوبه مجلس برای منع به کار گیری بازنشستگان در سمتهای اجرایی گفته است: 

پزشکان و مسئولان بنیاد شهید در خصوص تعیین درصد مدیرانی که خواستار بررسی دوباره وضعیت جانبازی خود شده‌اند کاملا منصفانه رفتار کنند و از تهدیدها نترسند.

او همچنین با نام بردن از چیزی به نام «هجوم مدیران به بنیاد شهید برای افزایش درصد جانبازی» تصریح می کند: کمیسیون‌های پزشکی که تحت نظارت بنیاد شهید هستند باید بیش از پیش در تعیین درصد جانبازی افراد توجه داشته باشند و برای دنیای دیگران آخر و عاقبت خودشان را هزینه نکنند.

مافی درخصوص نظارت مجلس شورای اسلامی در بحث افزایش سهمیه‌های جانبازی برخی از مدیران و مسئولان، عنوان کرد:  علیرغم فشارهایی که در این مورد روی بنیاد شهید وجود دارد ما در مجلس شورای اسلامی بعد نظارتی خود را فعال‌تر کرده‌ایم و نمایندگان روی کمیسیون‌های پزشکی که درصد تعیین می‌کنند دقت بیشتری خواهند داشت.  

وی گفته است:

 پزشکانی که در کمیسیون‌های پزشکی بنیاد شهید و یا سایر کمیسیون‌هایی که مسئول تعیین درصد جانبازی افراد هستند فعالیت می‌کنند باید حاشیه امن داشته باشند؛ به طور مثال بارها مشاهده شده است افرادی برای تعیین درصد می‌آیند اما هنگامی که احراز نمی‌شوند با سلاح سرد و گرم به پزشک حمله می‌کنند. [۱]

*غیر از اظهارات مافی، تاکنون خبر دیگری در این رابطه منتشر نشده است.

مدتی قبل بود که حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور روحانی هم طی اظهاراتی مدعی شد رئیس یکی از صندوق های مالی با اسلحه داخل بانک مرکزی رفته و مدیران این نهاد را تهدید کرده است. [۲]

آشنا البته هرگز هویت این فرد مسلح را افشا نکرد...

*** 

۱۰ روزی که جامعه ناامیدانه‌های اصلاح‌طلبان را نخواند...

دهه محرم امسال، با وجود گرانی و برخی مشکلات اقتصادی که دولت اصلاح طلبان پدید آورده و علیرغم اصرار فراوان رسانه های دولتی و فعالان اصلاح طلب بر ناامیدی و سرخوردگی مردم! اما با شکوه و عظمتی دو چندان برگزار شد و مراسم حسینی و سفره داری عزاداران أباعبدا... پرشور تر از سالیان گذشته به چشم آمد.

گستردگی مراسم حسینی در محرم امسال به حدی بود که حتی برخی سلبریتی ها نیز که حضور کمرنگی در مراسم دینی و مذهبی دارند ترجیح دادند با موج عزاداری مردم ایران برای سیدالشهدا(ع) همراه شوند و هریک به طریقی حضور خود در این مراسم را اعلام کنند.

شکوه عزاداری ایرانیان در محرم امسال در حالی بود که برخی با توجه به مشکلات اقتصادی پیشامده؛ کمرنگی و بی رونقی این مراسم را پیش بینی می کردند.

اما علت عدم تحقق این پیش بینی چه بود!؟

*شاید برخی ندانند که چهره های جریان سیاسی خاص، طی ماه های منتهی به ماه محرم از مقولاتی مثل «اغتشاش میلیونی»، «اسقاط نظام»، «حکومت بعدی»، «بحران نان» و «عدم امکان طی کردن مسیر حکومت اسلامی» در کنار تأکید بر ناامیدی و سرخوردگی مردم سخن گفتند.

در واقع، جامعه ای که توسط این چهره ها تصویر می شد؛ جامعه ای گرسنه، بدون امنیت و فاقد شاخص های پیشرفت بود که هر اتفاقی اعم از شکل گیری خشونت علیه یک کودک، دزدی، طلاق، قتل و جمع کردن غذا در سطل آشغال توسط یک فرد در آن رخ می داد؛ جملگی نشانه ای از بروز یک زلزله عظیم در جامعه بود! (در حالی که رخ دادن تمام این مقولات فاقد شیوع در یک جامعه طبیعیست. اگرچه برای رفع مشکل ولو یک نفر هم باید تلاش شود...)

علیرغم این تأکیدها و این تصویرسازی های عامدانه اما طی روزهای دهه محرم امسال، نشانه ای از هیچیک از تحلیلهای ناامیدانه اصلاح طلبان به چشم نخورد و به جای آن، چیزی که دیده شد وفور نعمت، گسترش سفره داری هیئات، افزایش تعداد مراسم عزا، حضور بیشتر و پرشورتر مردم و... در تمام شهرها و روستاهای کشور بود.

و این رخداد مبارک نبود مگر اینکه طی ۱۰ روز محرم، کسی وقتی برای توجه به ناامیدانه های جریان چپ نداشت و این جریان خاص سیاسی در مغناطیس محرم گم شده بود.

مسئله «ناامیدسازی» و القای یأس چند ماهیست که مورد هشدار جدی سران کشور قرار گرفته است.

برخی محافل تحلیلی معتقدند، کشور علیرغم وجود مشکلات اما با بحران خاصی مواجه نیست و بخش اعظم فضایی که در شبکه های اجتماعی نیز القا می شود؛ یک فضای ناواقعیِ روانی و ناشی از القائات عامدانه جریان چپ در جهت ایجاد «سابوتاژ (خرابکاری) و فتنه اقتصادی» است.

*** 

لرزیدن تن مجید انصاری از اتاق دربسته «شورای نگهبان»!

«مجید انصاری»، فعال اصلاح طلب و معاون سابق رئیس جمهور روحانی به تازگی طی اظهاراتی در یک مراسم عزاداری متعلق به اصلاح طلبان گفته است:

 تن انسان از این همه ظلم می لرزد. برای نمونه در یک اتاق در بسته، صلاحیت انسان های وارسته، حر و شجاع را که مثلاً برای مجلس یا خبرگان، آنهم نه برای متاع دنیا بلکه برای خدمت و بیان حقایق کاندید شدند، بر اساس گزارش های دروغ رد می کنند.

به گزارش جماران، وی می افزاید:

بعد از انتخابات نیز، در قبال برخی از این رد صلاحیت های مسأله دار می گویند؛ ببخشید ما اشتباه کردیم یک تشابه اسمی بود یا در موردی می گویند گزارشاتی به ما داده بودند که بعداً فهمیدیم درست نبود! همین؟ اگر آن فرد بگذرد هم از حق شخصی خود گذشته، مجلسی که در آن، این گروه افراد شجاع از حق خود در دفاع از مردم بازماندند و جامعه از آنها محروم شده و به سبب آن، جایگاه مجلس و خبرگان تضعیف شده، این حق قابل گذشت نیست. [۳]

*کنایه های اصلاح طلبان به شورای محترم نگهبان، امر تازه ای نیست و مسبوق به سابقه است.

آنچه که در ادامه می خوانید بخش هایی از اظهارات معاریف جریان چپ علیه شورای نگهبان طی سالیان اخیر است:

_ رسول منتجب‌نیا: حتی مادر فرزندمرده نیز به دلایل ردّ صلاحیت من می‌خندد!

_ احمد خرّم: این رد صلاحیت‌ها، با شناختی که ما بر روی افراد رد صلاحیت‌شده داریم، عکس فرمایشات رهبر معظم انقلاب است. ما متوجه نمی‌شویم که چرا شورای نگهبان در جهت مخالف صحبت‌های رهبری حرکت می‌کند!

_ سیدحسین موسوی تبریزی: تحقیقات محلی شورای نگهبان برای انتخابات خلاف شرع و قانون است.

_ شهربانو امانی: هیئت نظارت نه تنها زمینه شرکت گسترده مردم و مشارکت حداکثری آنان را فراهم نمی‌کند، بلکه بدون در نظر گرفتن تاکید مقام معظم رهبری در خصوص حق الناس بودن انتخابات، موجب یأس و نا امیدی سیاسیون و مردم ایران می‌شوند.

_ سیدحسین مرعشی: غیر از نصحیت رقیب کار دیگری نمی‌توانیم انجام دهیم٬ چون ما ابزاری مثل شورای نگهبان در اختیار نداریم. اگر هم چنین ابزاری را داشتیم برای حذف رقیب خود از آن استفاده نمی‌کردیم!

_ جواد اطاعت: نفس کلمه صلاحیت و ردّ صلاحیت آبروی کشور و نظام ما را برده است.

_ سیدحسین مرعشی: تکلیف ما با آقای جنتی روشن است. ایشان بسیاری از اصلاح‌طلبان را رد صلاحیت کرد اما همه ملت ایران را که نمی‌تواند رد صلاحیت کند...اگر قرار بر این باشد که آقای جنتی به جای ۷۵ میلیون مردم ایران تصمیم بگیرد مردم این موضوع را انحراف می‌دانند و در مقابل انحراف هم می‌ایستند. [۴]

جالب آنکه غلامحسین کرباسچی، دبیر کل حزب چپ کارگزاران زمانی ابراز کرده بود که: «اصلاح‌طلب‌ها دنبال حفظ موقعیت و جایگاه شورای نگهبان هستند. هیچ اصلاح‌طلبی را نمی‌شناسم که در جهت تخریب شورای نگهبان حرفی زده باشد.»[۵]

چپ ها حتی در چند مقطع اظهار کردند که نظارت استصوابی شورای نگهبان سبب کاهش مشارکت مردم در انتخابات می شود. اتفاقی که همواره عکس آن رخ داده است!

گفتنیست، مجید انصاری، از حاضران فتنه سال ۸۸ و از کسانی است که چندی قبل مدعی نفوذ منافقین و اسرائیل در سپاه پاسداران شده است! [۶]

***

۱_http://monitor.shafaqna.com/FA/AL/۱۴۴۵۵۵۷۵

۲_mshrgh.ir/۸۳۴۷۴۹

۳_https://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-۱۰۱۶۱۷۹

۴_https://www.farsnews.com/printable.php?nn=۱۳۹۴۱۱۰۵۰۰۱۵۲۹

۵_https://www.farsnews.com/printable.php?nn=۱۳۹۴۱۱۰۵۰۰۱۵۲۹

۶_mshrgh.ir/۸۵۵۰۰۵