کد خبر 913054
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۱

طبق گزارش جدید محققان، مصرف بیش از اندازه سویا سُس می تواند برای سلامت مضر باشد.

به گزارش مشرق، نتایج مطالعه محققان استرالیایی نشان می دهد مصرف یک قاشق غذاخوری سویا سُس حاوی ۶۱ درصد میزان نمک مجاز توصیه شده در روز است.

به گفته محققان درحالیکه بسیاری از افراد فکر می کنند سوشی یک غذای سالم است، اما باید بدانند که افزودن سویا سُس به این غذا دارای تاثیر منفی است.

بیشتر بخوانید:

تاثیر گردو در حفظ سلامت دستگاه گوارش

اما و اگرهایی در مورد خواص «آب کرفس»

«سیان آرم استرانگ»، از بنیاد قلب استرالیا، در این باره می گوید: «غذاهای نظیر سوشی به خاطر سریع آماده شدن، تازه بودن و سالم بودن شان محبوبیت دارند اما بسیاری از ما از میزان نمک مخفی در سس مورداستفاده در آن ناآگاهیم.»

وی در ادامه اذعان می کند: «مصرف بیش از اندازه نمک موجب افزایش فشارخون شده و در نتیجه ریسک سکته، بیماری قلبی و کلیوی افزایش می یابد.»

آرم استرانگ می افزاید: «یک قاشق غذاخوری از شورترین نوع سویا سُس حاوی حدود ۹۰ درصد از نمک مجاز مصرفی در روز است، درحالیکه یک قاشق غذاخوری سویا سُس با کمترین میزان نمک دارای کمتر از نیمی از این میزان نمک است.»

محققان برای حفظ سلامت و کنترل فشارخون مصرف غذاهای کم نمک را توصیه می کنند.

منبع: مهر