کد خبر 945134
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹

توقع می رفت که با انتشار گزارش تفصیلی مشرق در آذرماه گذشته، دست‌کم مسوولان هیات گزینش دانشگاه تهران نسبت به سوابق مشکوک این فرد و تلاش عجیب برخی مسوولان دانشگاه برای جذب او، حساس‌تر عمل کنند.

سرویس سیاست مشرق- در روزهای اخیر از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران خبر می‌رسد که مسؤولان این دانشکده با حمایت مسؤولان دانشگاه تهران، با بهره‌گیری از خلوتی روزهای آخر سال و عدم تمرکز رسانه‌ای، در حال تحرکات مشکوک برای تسهیل جذب یک عنصر مشکوک به عنوان هیأت علمی این دانشکده هستند. این فرد که «آریابرزن محمدی» نام دارد، به طرز عجیبی مورد حمایت ریاست دانشگاه و برخی مسؤولان دانشکده حقوق و علوم سیاسی هستند که از ان جمله می‌توان به رئیس اصلاح‌طلب دانشکده، رئیس یکی از گروه‌های علمی این دانشکده و عضو حزب منحله مشارکت و نماینده مجلس ششم و دیگری هم باز تحلیل‌گر ارشد سابق در مرکز تحقیات استراتژیک مجمع تشخیص، استاد علوم سیاسی و در پیوند نزدیک با وزارت خارجه و برخی نهادهای دیگر دولتی است. این فرد آخر که ظاهراً مهم‌ترین حامی ورود محمدی به هیأت علمی دانشکده است، خود به خاطر برخی سوابق ارتباطی مشکوک با بیگانگان دارای پرونده امنیتی است.

آریابرزن محمدی

مشرق در گزارشی در تاریخ ۲۸ آذر ۹۷ با عنوان «آریابرزن محمدی» کیست و چه کسانی از نفوذ آکادمیک وی در دانشگاه تهران حمایت می‌کنند؟»، به طور تفصیلی به سوابق آریابرزن محمدی در ضدیت با نظام و پیوندهای مشکوک استاد مستقیم او در دانشگاه دورهم انگلستان با سرویس اطلاعاتی این کشور پرداخت. امید می‌رفت که مسؤولان نظارتی و به ویژه هیأت مرکزی گزینش دانشگاه تهران با انتشار این گزارش، تا حدی نسبت به ماهیت مشکوک این فرد و ماهیت مشکوک‌تر تلاش گسترده برای نفوذ دادن او در هیأت علمی دانشگاه تهران (تازه بدون رزومه علمی کافی و متناسب) آگاه شوند. اما در کمال تعجب از دانشکده حقوق و علوم سیاسی خبر می‌رسد که حامیان جذب آریابرزن محمدی در روزهای منتهی به پایان سال، با استفاده از فضای خلوت دانشکده و عدم حضور اساتید دغدغه مند و متعهد، به شدت در حال انجام مراحل اداری پایانی برای جذب این عنصر مشکوک هستند.

بیشتر بخوانید:

«آریابرزن محمدی» کیست و چه کسانی از نفوذ آکادمیک وی در دانشگاه تهران حمایت می‌کنند؟ + عکس و سند

مشرق بار دیگر از مسؤولان دانشگاه تهران و دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه دعوت می‌کند که درباره تلاش و اصرار شدید برای جذب این چهره (با وجود همه گزارش‌ها و مستنداتی که درباره ضدیت او با نظام وجود دارد) و در حالی که ده‌ها دفارغ‌التحصیل مستعد و نخبه‌ی دکتری علوم سیاسی از همان دانشگاه، با رزومه‌های قوی و پر و پیمان، شایستگی جذب در هیأت علمی را دارند، توضیح دهند.

مشرق آماده انعکاس توضیحات مسؤولان محترم دانشگاه تهران است.

برچسب‌ها