به گزارش گروه بينالملل مشرق، همايش امنيتي سالانه "هرتسليا" به عنوان يکي از مهم ترين همايشهاي امنيتي- راهبردي رژيم صهيونيستي با هدف کمک به اين رژيم براي شناختن اهداف امنيتي اطراف و نحوه تعامل با آنها در سرزمينهاي اشغالي است که دوازدهمين دوره آن اواخر ژانويه آغاز به کار کرد. در اين همايش نيمه محرمانه که در بايکوت محض خبري کار خود را به پایان رساند تعداد زيادي از سران سياسي، نظامي و اقتصادي رژيم صهيونيستي شرکت داشتند و علاوه بر صهيونيستها، طبق معمول تعداد قابل توجهي از مقامات بينالمللي مطرح شامل تعدادي از نخست وزيران و وزيران اروپايي و مسؤولان ارشد برخي مؤسسات و سازمانهاي اقتصادي جهان که اغلب آنان از اعضاي لژهاي گوناگون فراماسونري جهاني هستند نيز حاضر شدند.
اهداف همايش هرتسليا چيست؟
بررسي اوضاع جهان ومنطقه پيرامون سرزمين هاي اشغالي از ديدگاه اقتصادي، امنيتي و سياسي به عنوان يکي از اهرم هاي تاثيرگذار در عرصه سياست خارجي اين رژيم مهم ترين برنامه کاري اين نشست را تشکيل مي دهد. اين را مي توان جزء سرفصل هاي اصلي اين اجلاس در 11 سال گذشته دانست؛ اما با تغييرات ويژه اي که در موازنه قدرت در منطقه و جهان در سال جاري به سود جبهه کشورهاي اسلامي و به ضرر جبهه غرب و ناتو به وجود آمد و همچنين با افزايش نگراني هاي امپرياليسم نسبت به اوضاع اقتصادي و سياسي جهان مي توان گفت که موضوع مطرح در اين نشست تغيير ماهوي نسبت به نشست هاي گذشته داشت.
"تحسين الحلبي" کارشناس فلسطيني مسائل خاورميانه در گفت وگو با پايگاه خبري الانتقادنت فاش کرد که مهم ترين مسأله اي که درهمايش امسال ايجاد شد، پرونده ايران و نحوه تعامل با خيزش عربي بود و دستور کار اسرائيلي، اروپايي و آمريکايي براي ايجاد ائتلاف با برخي رژيم هاي عربي بر ضد ايران از ديگر مسائلي بوده که در اين همايش مطرح شده است. ايجاد راهکاري براي رسانه هاي پيرو سياست هاي صهيونيست ها در زبان عربي از ديگر مسائل مورد بررسي در اين نشست است. اسرائيل از اين طريق مي خواهد افکار عمومي عربي را براي ايجاد دشمني با ايران تحريک کند و از سوي ديگر فتنه مذهبي و طايفه اي در ميان کشورها و ملت هاي منطقه ايجاد کند که اين دو، از مهم ترين خواسته هاي اسرائيلي ها در تعامل با امت اسلام است.
شخصيت هاي وابسته عربي همچنين با حضور خود تلاش کردند در راستاي منافع صهيونيسم، اين گونه وانمود کنند که بيداري اسلامي با عادي سازي روابط و سازش با رژيم اشغالگر در تعارض نيست!
سايه نابودي و فروپاشي حاکم بر فضاي همايش هرتسليا
"دني روچيلد" رئيس همايش امنيت راهبردي هرتسليا در سرزمين هاي اشغالي در سخناني در مراسم افتتاحيه اين همايش گفت که در سال 2011 ميلادي، مجموعه حوادث نگران کننده اي به وقوع پيوست و تحولات راهبردي را در همسايگي اسرائيل ايجاد کرد.
اين ژنرال صهيونيست، نياز اسرائيل به آمريکا در اوضاع کنوني را مهم ترين عامل تضمين کننده موجوديت اين رژيم و بيشتر از هر زماني از آغاز سال 1948 ميلادي تاکنون ناميد و تأکيد کرد که با وجود پايبندي راهبردي آمريکا به حمايت از اسرائيل، اما اين کشور اسرائيل را سرباري راهبردي براي خود مي داند.
وي پيش بيني هاي خود را از اوضاع آينده منطقه ابراز داشت و آن را در سه محور خلاصه کرد:
دوم: هيچ تحرکي از سوي تشکيلات خودگردان در روند سازش مشاهده نخواهد شد که اين مشکلات اسرائيل را در قبال اروپا و جهان بيشتر خواهد کرد که شايد به همين علت است که آمريکا و اسرائيل، اردن را به عنوان ميانجي در اين زمينه مطرح کرده اند و مي خواهند اين کشور را ميزبان مذاکرات دوجانبه اسرائيل و فلسطين قرار دهند.
سوم: قواعد بازي اسرائيل و نقشه راه آن در ابعاد منطقه اي و جهاني با تغيير مواجه خواهد شد با اينکه روند رو به رشد تجهيز اسرائيل به جنگ افزارهاي مختلف ادامه دارد اما با شرايط کنوني بايد اين روند براي مقابله با طوفان هاي آينده بيشتر شود تا اسرائيل کمترين خسارت ها را از اين روند بپذيرد.
نماينده قطر در همايش هرتسليا چه نقشي داشت؟
"تحسين الحلبي" در اين زمينه تأکيد مي کند که ماهيت شرکتکنندگان در اين همايش نشان از بروز يک محور جديد ائتلاف با اسرائيل دارد که از پايتخت قطر آغاز شده و با عبور از پايتخت اردن به مقر تشکيلات خودگردان در رام الله ختم ميشود. آنها با حضور خود در اين همايش که در راستاي عادي سازي روابط اين کشورها با رژيم صهيونيستي صورت گرفت، خواستند ايران را به جاي رژيم صهيونيستي دشمن اعراب معرفي کنند.
سوابق صهيونيستي شخصيتهاي عرب حاضر در همايش
ديگر حاضران عرب همايش هرتسليا که البته سخنراني در نشست نداشتند، عبارتند از:
همايش هرتسليا مانند هميشه با اين حضار و اين دستورکارها و اين محورها به پايان رسيد اما بايد منتظر ماند و ديد که آيا سياستهاي مطرحشده و مصوب در اين همايش، به اجرا نزديک خواهد شد، يا مانند محورهاي سال 2011 ميلادي و بر خلاف تمام پيش بيني ها و مصوبات همايش پارسال، بار ديگر هم به رسوايي تازه و شکستي جديد کشيده ميشود؟