کد خبر 973664
تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۲

مردم شوکه اند. هنوز باورشان نمی شود این حجم از نفوذ و خسارت های آن را. هنوز سریال را کامل و دقیق ندیده اند.

به گزارش مشرق، محمد ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی و فعال رسانه‌ای در کانال تلگرامی خود نوشت:

گاندو، یک شوک است. هم به دوستان و هم به دشمنان. چُرت خیلی ها را پاره کرده است. مردم، کنجکاو و حساس شده اند؛ مانند تشنه چند روزه ای که حالا فقط به اندازه  یک نصف لیوان آب، رفع تشنگی کرده و انتظار می کشد روند سیراب شدن ادامه پیدا کند. عطش دانستن درباره ماجرای نفوذ، که تنها گوشه ای از آن، در سریال 13 قسمتی گاندو به تصویر کشیده شده است.

مردم شوکه اند. هنوز باورشان نمی شود این حجم از نفوذ و خسارت های آن را. هنوز سریال را کامل  و دقیق ندیده اند. چون تصور می کردند یک سریال معمولی با همه سرگرم کنندگی هایش  را تماشا می کنند؛ که کنارش می شود کار انجام داد، گپ و گفت و گوی خانوادگی گرد، میوه و شام خورد و قصه را هم شنید.

اما از نیمه راه، تازه حساس شدند و به همدیگر می گفتند "گاندو را می بینید؟ اگر تا حالا ندیده اید، ببینید؛ داستان عجیبی دارد". گاندو شاید خوش ساخت ترین سریال جاسوسی در دنیا نباشد و حتما ارزان ترین آنها از نظر هزینه است. اما یک ویژگی منحصر به فرد دارد و آن این که واقعی و مستند است. نه بخشی از تاریخ، که جاری همین دیروز و امروز ماست.

موضوع مجموعه آن قدر تازه و به روز است که هر شب مردم مجبور شده اند پلک نزنند و لب خوانی کنند تا مگر دستگیرشان شود جاهایی که تحت برخی فشارها سانسور می شود، به اطرافیان و نزدیکان کدام مدیران سر کار فعلی اشاره دارد؟ اما این فقط جرعه ای از اطلاعات مربوط به یک پرونده پیچیده و پرحجم نفوذ و جاسوسی است.

همین، تشنگی و میل شان به دانستن را بیشتر کرده است. خیلی ها افسوس می خورند که همه قسمت های مجموعه گاندو را به شکل مرتب ندیده اند یا دقت کافی نکرده اند. و از این جهت شایسته است شبکه سوم سیما ، سریال را دوباره پخش کنند تا مردم، با دقت بیشتری آن را تماشا کنند.

گاندو در عین حال، نوک کوی یخ است. گاندوهای دو و سه چهار و پنج هم هستند که باید درباره شان مستند و فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی ساخت. بنی صدر، یک گاندوی بزرگ بود در جایگاه ریاست جمهوری و با اسم رمز SD LURE در لانه جاسوسی آمریکا. همین طور، عباس امیر انتظام و صادق قطب زاده و کیانوری. و نمایندگان مجلس و مدیران اجرایی که پس از دوره موسوم به اصلاحات، از کشور گریختند و پناهندگی گرفتند.

اما از تاریخ که به امروز بیاییم، در همین سه چهار سال اخیر نیز، کم گاندو شکار نشده است. سیامک و باقر نمازی، دری اصفهانی، نزار زکا، نازنین زاغری، کاووس سید امامی، و... این آخری، خانم "النا- الف" در ارتباط با وزارت نفت.

آنچه مهم است این که شبکه گاندوها، با نفوذ در تصمیم سازی و دستبرد به اطلاعات سرّ، بخش مهم خسارت ها و عقبگردهای فعلی در عرصه ارتباطات  و شبکه سازی، اقتصادی، دیپلماتیک، سیاسی و فنی را موجب شده اند.

آنها میزبانان و حامیانی در سیتم مدیریتی داشته یا کسانی را تور کرده و به تله انداخته اند. هنوز جا دارد گاندوی 2 و 3 و 4 و 5 ساخته شود. اکنون فقط، سر تمساح به تصویر کشیده شده است.

به نظر شما فصل دو و سوم گاندو را باید برای کدام موضوع و درباره کدام نفوذی ها ساخت؟