بعضی نسخه‌ی دیگری را تجویز می‌کنند، می‌گویند تسلیم بشویم تا دشمن علیه ما موذیگری نکند؛ این‌ها نمی‌دانند که هزینه‌ی تسلیم شدن بمراتب بیشتر از هزینه‌ی مقاومت کردن و ایستادگی کردن است.

به گزارش مشرق، ایران اسلامی به عنوان پرچمدار و پیشقراول محور مقاومت، امروز به تصریح دوست و دشمن قدرت اول منطقه ژئواستراتژیک غرب آسیاست؛ در این منطقه حساس که ۴ آبراه حیاتی جهان در آن مستقر است، زمانی آمریکایی‌های مستکبر، برای تثبیت منافع نامشروع‌شان، ژاندارم تعیین می‌کردند و این سردمداران واشنگتن بودند که امر و نهی می‌کردند در منطقه ما چه کشوری چه میزان تحرک نظامی و سیاسی داشته باشد؛ اما امروز به برکت گفتمان و روحیه مقاومت، راهبران ناوها و جنگنده‌های چند میلیارد دلاری و فوق مجهز آمریکایی با ترس و وحشت در منطقه ما حرکت می‌کنند و آرزویشان ابلاغ برگه پایان ماموریت‌شان در منطقه غرب آسیاست.

بیشتر بخوانید

سرلشکر سلیمانی: ما ملت امام حسینیم +عکس

سیدحسن نصرالله خطاب به رهبر انقلاب: ای فرزند حسین (ع) ما تو را تنها نمی‌گذاریم

کمی تنفس در هوای روضه

بدون تردید در این توفیق و عظمت امروز ایران اسلامی و جبهه مقاومت، جنبه‌ها و دستاوردهای فناورانه و تکنولوژیک نقش غیرقابل انکار و بسزایی داشته است. دستاوردهایی که حاصل مجاهدت علمی دانشمندان و متخصصان ایران اسلامی است، از موشک‌های دوربرد بالستیک و نقطه زن تا سامانه‌های راداری و پدافندی هوشمند و پهپادهای فوق پیشرفته.

روحیه مقاومت؛ عامل اصلی اقتدار ایران اسلامی

اما فارغ از جنبه‌ها و دستاوردهای تکنولوژیک، آنچه در قوام و اقتدار امروز ایران اسلامی و پیشروی شتابان جبهه مقاومت و اضمحلال دشمنان ریزو درشت و مستقیم و نیابتی نقش اصلی را داشته، روحیه مقاومت بوده است؛ روحیه‌ای که سرمنشاء آن چیزی نیست جز قیام حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام و مکتب سرخ عاشورا؛ قیام و مکتبی که رهایی‌‎بخش و غیرت‌افزاست؛ قیام و مکتبی که استغناء و بی‌نیازی را در وجود آدمی پرورش می‌دهد و سازش با ظالم و مستکبر را ننگ ابدی و غیرقابل تحمل می‌داند و نتیجه‌اش، سعادت و اقتدار است؛ موهبتی که امروز طعم شیرین آن را می‌چشیم و می‌چشانیم و آن را وام گرفته از خط سرخ عاشورا و قیام سرور و سالار شهیدان می‌دانیم.

حسین بن علی علیه السلام، حس استغنا در مردم به وجود آورد

در کتاب حماسه حسینی استاد شهید مطهری آمده است: حسین بن علی درس غیرت به مردم داد، درس تحمل و بردباری به مردم داد، درس تحمل شدائد و سختی‌ها به مردم داد. این‌ها برای ملت مسلمان درس‌های بسیار بزرگی بود. پس اینکه می‌گویند حسین بن علی چه کرد و چطور شد که دین اسلام زنده شد، جوابش همین است که حسین بن علی روح تازه دمید، خون‌ها را به جوش آورد، غیرت‌ها را تحریک کرد، عشق و ایده‌آل به مردم داد، حس استغنا در مردم به وجود آورد، درس صبر و تحمل و بردباری و مقاومت و ایستادگی در مقابل شدائد به مردم داد، ترس را ریخت؛ همان مردمی که تا آن مقدار می‌ترسیدند، تبدیل به یک مردم شجاع ودلاور شدند.

هراس آمریکا از بسط اندیشه مقاومت

ترس و وحشتی که امروز بر سردمداران جبهه کفر یعنی آمریکایی‌ها غالب شده، بیش از آنکه ناشی از سامانه‌ها و موشک‌ها و تجهیزات دفاعی ایران اسلامی و جبهه مقاومت باشد، ترس آن‌ها از بسط روزافزون روحیه و گفتمان مقاومت است؛ روحیه و گفتمانی که ایران اسلامی ترویج کرده و امروز با تاسی به آن، ملت‌ها و جنبش‌های رهایی بخش منطقه، دیگر برای آمریکایی‌ها تره هم خرد نمی‌کنند و پیام‌ها و تهدیدهایشان را به هیچ می‌گیرند.

آمریکایی‌ها نمی‌دانند لبیک یا حسین یعنی چه

«ما اینجا خواهیم ماند و ندای ما خواهد ماند که آمریکایی‌ها آنرا بفهمند؛ آمریکایی‌ها نمی‌دانند لبیک یا حسین یعنی چه. لبیک یا حسین را بسیار از ما شنیده اند... لبیک یا حسین یعنی تو در معرکه جنگ هستی، هر چند که تنهایی و مردم تو را رها کرده باشند و تو را متهم و خوار شمرند. لبیک یا حسین یعنی تو و اموالت و زن و فرزندانت در این معرکه باشند. لبیک یا حسین یعنی مادری فرزندش را به میدان دفاع می‌فرستد...»

صهیونیست‌هایی که با نطق سید مقاومت فرار کردند

این بخشی از سخنرانی معروف سید حسن نصرالله در اجتماع بزرگ کفن پوشان لبنانی در خرداد ۱۳۸۳ است؛ با گذشت ۱۵ سال از آن سخنرانی معروف، آمریکایی‌ها و صهیونیست‌های کودک‌کش، حالا فهمیده‌اند لبیک یا حسین یعنی چه؟ نشان به آن نشان که وقتی سید مقاومت در سخنرانی بعدازظهر یکشنبه ۳ شهریور خود به تشریح تجاوز پهپادی صهیونیست‌ها به جنوب بیروت پرداخت و گفت: «از امروز دیگر باید صهیونیست‌ها در نقاط مرزی یک لنگه پا بایستند»؛ ارتش رژیم صهیونیستی از چندین کیلومتر خط مرزی عقب نشست و سید حسن چند روز بعد در سخنرانی دیگری گفت: «از روز نطق من تا روز پاسخ به تجاوز پهپادی، صهیونیست‌ها ترسیدند و مرزها را به کلی تخلیه کردند، تا عمق ۵ الی ۷ کیلومتری نه نیرویی از اسرائیلی‌ها ماند و نه تجهیزاتی از آن‌ها بود. به آن‌ها گفته بودم یک پا در هوا بایستند، اما فرار کردند!»

در واقع فرار صهیونیست‌های بزدل از نقاط مرزی با لبنان، پیش از حمله شامگاه یکشنبه ۱۰ شهریور حزب‌الله به دو خودروی صهیونیست‌ها در نزدیکی پایگاه عفیفیم در شمال فلسطین اشغالی، صورت گرفته بود؛ یعنی زمانی که حزب‌الله هنوز یک تیر هم در واکنش به تجاوز پهپادی صهیونیست‌ها شلیک نکرده بود؛ اینکه صهیونیست‌ها با کوهی از تجهیزات و ادوات جنگی از سخنرانی سید حسن نصرالله به لرزه می‌افتند، نشات گرفته از همان مکتب عاشورایی است که در کلام سید مقاومت موج می‌زند و دشمنان و صهیونیست‌های کودک‌کش را به رعب و وحشت می‌افکند.

این روحیه مقاومت که ناشی از مکتب سرخ عاشواریی است در ایران اسلامی به عنوان سرسلسله محور مقاومت به کرات ثمربخشی خود را ثابت کرده است؛ از دوران طلایی دفاع مقدس تا همین اواخر که پهپاد گرانقیت جاسوسی آمریکا توسط پدافند بومی ما به خاک نشست و ساقط شد.

تکاپوی مذبوحانه آمریکایی‌ها برای مذاکره با ایران!

بسط و تسری روحیه مقاومت از جانب ایران اسلامی به حدی بوده است که امروز دشمنان درجه یک ما از جمله آمریکا برای به شکست کشاندن این روحیه، به زمین و زمان چنگ می‌اندازند تا مقامات و مسئولان کشورمان را به پای میز مذاکره بکشانند و اینگونه القاء کنند که پرچمدار محور مقاومت یعنی جمهوری اسلامی ایران را وادار به عدول از اندیشه‌های مقاومت‌گرایانه و آمدن بر سر میز مذاکره بواسطه تحمیل و فشار اقتصادی کرده‌اند.

در همین رابطه اخیرا روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده که لابی متنفذ صهیونیستی در کاخ سفید که به ظاهر مخالف مذاکره آمریکا با ایران است، در پشت پرده برای ترتیب چنین مذاکره‌ای تمهید مقدمات می‌کند؛ هر چند از جانب ایران، انجام چنین مذاکره‌ای محال است؛ نشان به آن نشان که ایران اسلامی بر مبنای همان تفکر عاشورایی با اتخاذ راهبرد «مقاومت فعال» طی چند ماه اخیر، ثمرات گسترده‌ای را کسب کرده است؛ از اقتدار دفاعی که با زدن پهپاد گلوبال متجاوز و توقیف کشتی متخلف انگلیسی رخ نمایی کرد تا ثبات اقتصادی ملموس.

هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة

در چنین شرایطی هرگونه آدرس برای اجابت درخواست و جهدهای پنهان و آشکار آمریکا جهت مذاکره، خواسته یا ناخواسته بازی در زمین دشمن و خیانت به راهبرد متعالی و عاشورایی مقاومت است و این امر، مفهوم دیگری جز پیچیدن نسخه ذلت بار تسلیم و سازش ندارد؛ حال آنکه در جریده عاشوراییان و کربلاییان ثبت شده که «هَیهَاتَ مِنَّا الذِّلَّة» و  «مَوْتٌ فی عِزٍّ خَیْرٌ مِنْ حَیاة فی ذُلٍّ».

مقام معظم رهبری، نهم تیرماه سال ۹۷ در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین (علیه‌السلام)، فرمودند: بعضی نسخه‌ی دیگری را تجویز می‌کنند، می‌گویند تسلیم بشویم تا دشمن علیه ما موذیگری نکند؛ این‌ها نمی‌دانند که هزینه‌ی تسلیم شدن بمراتب بیشتر از هزینه‌ی مقاومت کردن و ایستادگی کردن است. بله، ایستادگی کردن ممکن است هزینه‌ای داشته باشد، امّا دستاوردهای بسیار بزرگی دارد که صدها برابرِ آن هزینه برای ملّتها ارزش دارد؛ امّا تسلیم شدن در مقابل دشمن عنود و لجوج و خبیث، جز لگدمال شدن، جز ذلیل شدن، جز بی‌هویّت شدن هیچ اثری ندارد؛ این را بایستی همه بدانند. این قانون لایتخلّف پروردگار است که فرمود: فَلا تَهِنوا وَ تَدعوا اِلَی السَّلمِ وَ اَنتُمُ الاَعلَونَ وَ اللهُ مَعَکُم وَ لَن یَتِرَکُم اَعمالَکُم؛ سست نشوید، دعوت به سازش با دشمن نکنید، خدای متعال شما را برتر قرار داده است و برتر هستید «وَ لَن یَتِرَکُم» -یعنی «لَن یَنقُصَکُم» - خدای متعال برای شما کم نمی‌گذارد در مقابل مجاهدتی که انجام داده‌اید، پاداش این مجاهدت را به‌طور کامل به شما خواهد داد.

منبع: میزان