دبیرکل سازمان منحله مجاهدین(انقلاب) می‌گوید: شرط و شروط گذاشتن را که بحث‌برانگیز است، باید بگذاریم برای بعد از انتخابات.

به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژه‌های خود نوشت:

محمد سلامتی در پاسخ این پرسش خبرآن‌لاین که «به نظر می‌رسد که خود اصلاح‌طلب‌ها یک فرصت‌سوزی کردند و یک فرصت طلایی را در مجلس و شورای شهر از دست دادند تا حدی که الان خود آقای خاتمی هم می‌گوید که «تکرار می‌کنیم» من هم دیگر جواب نمی‌دهد. آیا شما قبول دارید که این فرصت‌سوزی اتفاق افتاده است؟»، می‌گوید: بله، من هم قبول دارم که اصلاح‌طلب‌ها در مجلس آن‌گونه که انتظار مردم و خواص بود، عمل نکردند. در شورای شهر هم همین‌طور.

بیشتر بخوانید:

شورای شهر: قرار نیست تمام ایستگاه‌های مترو پله برقی داشته باشند

شورای شهر می‌توانست مسائل مهم‌تری را در دستور کار قرار بدهد و مثلا به جای این که فلان خیابان را به نام فلان هنرمند کنند، می‌بایست در ارتباط با مسائل شهری که حاد و مهم است، مثل ترافیک، جمع‌آوری متکدیان و ایجاد یک مرکز بازآموزی برای آنها، ایجاد مراکز مختلف برای دست‌فروش‌ها و... را در دستور کار خود قرار دهند. ما می‌توانیم در ارتباط با شهرداری در حاشیه شهر مراکز تولیدی ایجاد کنیم و خیلی از بیکارها را به آنجا ببریم، هم به آنها آموزش بدهیم و هم آنها را مشغول به کار کنیم. کارهای زیادی می‌توان انجام داد.


وی درباره شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان هم گفت: شورای عالی سیاست‌گذاری برخلاف عنوانش به‌گونه‌ای نیست که خیلی در جبهه اصلاحات اختیارات داشته باشد. شورای عالی سیاست‌گذاری در واقع یک نوع ستاد انتخاباتی  است. شاید اولین‌بار باشد که کسی این نکته را مطرح می‌کند؛ اما چون من این مشکل را در این شورا می‌بینم عرض می‌کنم. انتظاری که بر اساس عنوان باید از شورای سیاست‌گذاری داشت این است که تمام سیاست‌گذاری‌ها در ارتباط با کارهای دولت، مجلس و شوراها باید در آنجا جمع‌بندی شود و از آنجا پیگیری شود که اعمال کنند. اما این‌ها جزء وظایف شورای عالی نیست. شورای عالی تنها کاری که انجام می‌دهد این است که در ارتباط با انتخابات، معیارهای انتخاب افراد را مشخص می‌کند و بعد هم لیست تهیه می‌کند.


سلامتی در عین حال خواستار ارائه فهرست مستقل و غیرائتلافی از سوی اصلاح‌طلبان شد. او همچنین گفت: شرط و شروط را باید برای بعد بگذاریم، آن هم شرط و شروطی که بحث‌برانگیز و اختلاف‌برانگیز است.