به گزاش مشرق، مسعود محمدی نماینده ستاد مردمی استقبال از زائرین غیر ایرانی صبح امروز در جلسه مانیتورینگ وزارت کشور اظهار کرد: از سال ۹۵ فعالیت ما تا الان آغاز شده و در قالب ۹۸ تیم این فعالیت ادامه دارد.
بیشتر بخوانید:
سردار پاکپور: خدمت به زائران اربعین را وظیفه خود میدانیم
وی افزود: در همین راستا آمار رو به رشد و رو به افزایشی داشتیم و استقبال از زائرین غیرایرانی همیشه مورد تکریم قرار گرفته است.
محمدی ادامه داد: در شش گذرگاه مرزی، شش ستاد مردمی مستقر کرده ایم و در استان کرمان، سیستان و بلوچستان که در سیستان و بلوچستان بالاترین میزان ورودی را در مرز میرجاوه را داشتیم و در مرز پاکستان بالاترین آمار ورود را داشتیم و همچنین مرز دوغارون در استان خراسان رضوی و در استان گیلان، اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و مرز میرجاوه و آستارا، بازرگان، جلفا ستادهای مردمی مستقر هستند.
وی افزود: دقیقا مانند ایرانیان در بدو ورود از زائرین غیرایرانی استقبال خوبی انجام داده ایم و همچنین این را باید بگویم تمامی خدمات به زائران غیرایرانی در ایران رایگان بوده است و بهترین نحو اسکان و پذیرایی آنها انجام شده است.
نماینده ستاد مردمی استقبال از زائرین غیر ایرانی تصریح کرد: از سال ۹۵ که اولین تجربه ما در پذیرایی زائران غیرایرانی بود تعداد ۴۵ هزار و ۷۷۲ نفر وارد کشور شده و آمار ورود زائران غیر ایرائی در ماه صفر ۱۲۷ هزار و ۵۲۱ نفر است و در مجموع محرم و صفر ۱۷۰ هزار و ۶۱۹ نفر بوده است.
محمدی ادامه داد: البته این آمار احتمال دارد بیشتر هم شود چرا که افغانستانی ها رسم دارند تا سه روز بعد از اربعین هم به زیارت بروند.
وی اظهار داشت: از جمله دیگر اقدامات ما تامین مترجم برای کاروان های زائران غیرایرانی در مکان های اسکان و مبادی ورودی و خروجی کشور بوده است.
نماینده ستاد مردمی استقبال از زائرین غیر ایرانی گفت: ستاد مردمی استقبال از زائران غیرایرانی را با همکاری استانداری ها، فرمانداری ها، سازمان ها و دستگاه های استانی، ائمه جمعه و نیروی انتظامی انجام داده است.
محمدی ادامه داد: در ایام برگزاری مراسم اربعین حسینی کلیه ظرفیت اردوهای راهیان نور اعم از اردوگاه ها (اسکان، تغذیه و ...) در اختیار زائران غیرایرانی قرار می گیرد.