به گزارش مشرق به نقل از صدا و سیما، مهدی میر اشرفی، درباره شایعات در خصوص ورود ذرت آلوده به کشور اظهار داشت: در موضوع ورود کالاهای بهداشتی، خوراکی و آشامیدنی ایران یکی از سختترین مقررات دنیا را دارد.
وی گفت: بیشتر کشورها برای تشخیص سلامت یک کالا در گمرکات یک مرجع دارند، اما به دلیل اهمیت صحت و سلامت اینگونه کالاها در ایران سه مرجع نظر میدهند.
بیشتر بخوانید:
چهکسی مانع مرجوع کردن ذرتهای آلوده شد؟
فیلم/ ورود ۳۵۰ هزار تن ذرت آلوده به سم خطرناک
رئیس کل گمرک یادآور شد: قرار بود در سال ۹۱ بیست هزار تن ذرت و در سال ۹۶ و ۹۷ صد و بیست و پنج هزار تن از طریق گمرک بندر امام خمینی وارد کشور شود، اما مراجع ذیصلاح سلامت آن را تأیید نکردند و در مجموعه این ۱۴۵ هزار تن در بندر امام خمینی متوقف شده و حتی یک گرم از آن وارد کشور نشده است که مهمترین علت آن سختگیری در خصوص سلامت این کالاها و مقررات مربوط به آن است و اجازه ترخیص داده نشده است.
وی درباره اینکه این شایعات را حتی به بلالهای موجود در بازار هم ارتباط میدهند تصریح کرد: محموله ذرتی که در بندر امام خمینی متوقف شده بخش اعظم آن دانه شده و برای خوراک دام بود، اما بلالهای موجود در بازار تولید داخل است و ربطی به آن محموله ندارد بنابراین نباید این بحثها باعث نگرانی شود.
میر اشرفی تأکید کرد: به هیچ عنوان هیچ ذرت آلودهای از طریق گمرکات وارد کشور نشده و نخواهد شد.