به گزارش مشرق، محمدعلی آدینهلو امروز اظهار کرد: افراد سودجو با سوءاستفاده از شرایط موجود و با ارسال پیامک دریافت رمز یکبار مصرف، خود را نماینده بانک معرفی کرده و دنبال کلاهبرداری از مردم هستند.
بیشتر بخوانید:
با رمز دوم پویا فیشینگ صفر نمیشود
رئیس پلیس فتای استان زنجان با بیان اینکه اخیراً بانکها اطلاعرسانی در زمینه ضرورت فعالسازی رمز یکبار مصرف و اجباری شدن استفاده از این رمز را از اول دی امسال از طریق رسانههای مختلف به ویژه فضای مجازی آغاز کردهاند، افزود: کلاهبرداران با ارسال لینک یا اپلیکیشنهای جعلی بانکها، اقدام به هدایت شهروندان به صفحههای جعلی (فیشینگ) میکنند و اطلاعات کارت بانکی آنها را به سرقت برده و در فرصتی مناسب نسبت به خالی کردن حساب بانکی اقدام میکنند.
وی توصیه کرد: شهروندان برای دریافت رمز یکبار مصرف دوم کارت بانکی و نحوه فعالسازی آن، به بانکهای عامل مراجعه کرده و به پیامکهایی که از سوی مبادی غیر رسمی ارسال میشود، توجه نکنند.
آدینهلو تاکید کرد: برای ثبت نام نیازی به پرداخت وجه نیست از همین رو از کاربران درخواست میشود در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و نشانی https://www.cyberpolice.ir بخش گزارشات مردمی پلیس فتا اطلاع دهند.