به گزارش مشرق، مهدی امامی کارگردان و مستندساز با اشاره به حضور تنها اثر خود در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با عنوان «آخرین عکس» گفت: این فیلم روایتی از زندگی سراسر عشق و ایثار سردار شهید حاج حسین همدانی است؛ پس از شهادت سردار همدانی، از بنده خواستند که مستندی را پیرامون ایشان بسازم و قرار بود تا چهلم سردار همدانی آماده شود؛ آن مستند ساخته شد و با توجه به استقبالی که صورت گرفت قرار بود تا مستند دیگری را پیرامون ایشان بسازیم.
وی ادامه داد: بنده به دنبال بسیاری از همرزمان ایشان بودم تا اینکه نام سردار سلیمانی توجهم را جلب کرد تا از ایشان هم در مورد شهید همدانی سوال بپرسم؛ از طریق دختر شهید همدانی که با دختر شهید سلیمانی ارتباط داشت درخواست کردم که دیداری با سردار سلیمانی داشته باشم اما این خواسته به دلیل پرکاری ایشان محقق نشد؛ این ماجرا گذشت تا زمانی که سردار سلیمانی به دیدار خانواده شهید حاجبابایی در همدان آمدند. این اتفاق باعث شد تا به منزل شهید بروم و بتوانم ضمن دیدار با سردار سلیمانی گفتوگویی 5 دقیقهای با ایشان داشته باشم؛ در این دیدار از ایشان پرسیدم که خاطرهای با شهید همدانی دارید؟ ماجرای آخرین عکس شما با ایشان که در کتاب «خداحافظ سالار» آمده است، چیست؟ ایشان در جواب گفت یکی دو روز قبل از شهادت سردار همدانی، همدیگر را در سوریه ملاقات کردیم؛ ایشان درخواستی از من داشت که تا قبل از آن هیچ وقت مطرح نکرده بود. ایشان از من خواست که در کنار هم عکسی یادگاری بگیریم؛ عجیبتر این بود که گفتند بیا تا آخرین عکس را بگیریم؛ شاید دیگر نتوانیم عکسی داشته باشیم. وقتی این جمله را گفت فهمیدم که او به شهادت خواهد رسید.
امامی اضافه کرد: مستند «آخرین عکس» از آخرین عکسی که سردار سلیمانی و شهید همدانی در سوریه با یکدیگر میگیرند آغاز میشود.
وی با بیان اینکه به شخصیت و سیره زندگانی شهید همدانی کمتر پرداخته شده است، افزود: علت ساخت فیلم مستند «آخرین عکس» علاوه بر پیشنهاد تلویزیون، دغدغه شخصی خود من نیز بود. باید اشاره کنم مهمترین مسالهای که باعث شد این فیلم را بسازم این بود که میخواستم شخصیت و عملکرد شهید همدانی را معرفی کنم. دقت داشته باشید که سردار شهید همدانی زندگی سراسر افتخار داشتهاند که از هر زاویهای به آن نگاه کنیم ظرفیت پرداخت چندین فیلم را دارد.
این کارگردان و مستندساز به روند تولید فیلم خود اشاره کرد و گفت: فرآیند ساخت این مستند حدود دو سال به طول انجامید و هزینهای که برایش داشتم حدود 10 میلیون تومان است؛ باید بگویم که این مستند حال و هوایی مناسب حضور در جشنواره عمار را دارد و دلیلم برای شرکت دادن آن در عمار این بود که اکران شهرستانی دارد و ظرفیت نمایش فیلم بالاتر میرود. جشنواره عمار ظرفیتی فراهم کرده تا همه بتوانند آثار خود را به معرض دید بگذارند.