به گزارش مشرق، سید سعید راد با تاکید بر نقش مصرف انواع ماهی و آبزیان در تامین سلامت جامعه اظهار کرد: اگر خواهان شهری سالم با شهروندانی سالم هستیم، همه باید تلاش کنیم تا سرانه مصرف ماهی در تهران افزایش یابد و ما نیز در سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران تلاش میکنیم تا سهم ماهی را در سفره خانوادهها افزایش دهیم.
بیشتر بخوانید:
انواع ماهی در غرفههای ترهبار چند؟
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی در جهان ۲۱ کیلوگرم است که این میزان در کشورهای توسعه یافته به ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم میرسد، گفت: سرانه مصرف ماهی در ایران ۱۱ کیلو و ۲۰۰ گرم است که این نسبت در تهران، ۱۰ کیلو و ۷۰۰ گرم و نیم کیلوگرم کمتر از سرانه کشور است که با میانگین جهانی فاصله زیادی دارد.
وی با اشاره به اینکه میادین میوه و تره بار از مهمترین مراکز عرضه ماهی و آبزیان در تهران هستند، تصریح کرد: انواع ماهی در میادین میوه و تره بار به طور متوسط ۱۵ درصد ارزانتر از میانگین قیمت این محصولات در سطح شهر عرضه میشود و بر اساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت برخی از ماهیها همچون ماهی بیگهد و ماهی فیتوفاگ، نسبت به نرخنامه قبلی این سازمان کاهش داشته است.
راد با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم ماهی قزلآلای رنگین کمان ۳۰ هزار تومان و قزلآلای گوشت نارنجی ۳۱ هزار تومان است، اضافه کرد: هر کیلوگرم ماهی قزلآلای رنگین کمان زنده ۳۳۸۰۰ تومان و قزلآلای گوشت نارنجی زنده نیز ۳۵ هزار تومان در میادین میوه و تره بار به فروش میرسد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه رعایت بهداشت و تامین سلامت مواد غذایی از اصلیترین اولویتهای این سازمان است، خاطرنشان کرد: حضور تمام وقت بیش از ۲۰ دامپزشک و نظارت دقیق و مستمر کارشناسان تغذیه بر روند عرضه محصولات غذایی به ویژه انواع ماهی و آبزیان، مهمترین عامل اطمینانبخش در مورد بهداشت و سلامت مواد غذایی در میادین میوه و تره بار برای شهروندان عزیز است.