به گزارش مشرق، سیدامیر سیاح کارشناس مسائل اقتصادی، با اشاره به اینکه سازو کار شورای ائتلاف برای انتخاب و معرفی کاندیداهای انتخابات مجلس برای نخستین بار توانسته نخبه گزینی کند، گفت: یکی از مشکلات قدیمی فضای سیاسی کشور این است که فرآیند نخبه گزینی در آن وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه در کشورهایی که احزاب فعال هستند، همین احزاب فرآیند نخبه گزینی را انجام می دهند افزود: در کشور ما به دلیل آنکه احزاب موثر کمی داریم این فرآیند نخبه گزینی به طور قوی شکل نگرفته است.
بیشتر بخوانید:
سیاح با بیان اینکه شورای ائتلاف نقطه ضعف بزرگ فضای سیاسی کشور را شناسایی و آن را برطرف می کند افزود: باید این شورا با رویکرد شناسایی و تقویت نخبگان کشور و بهره گیری از آنها در فضای سیاسی، اقصادی و اجتماعی، حیات خود را ادامه داده و تثبیت شود.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه تعداد نمایندگانی که از تهران راهی مجلس خواهند شد ۳۰ نفر است و همه باید به تصمیم شورا تمکین کنیم عنوان کرد: فرض براین است که همه این ۹۰ نفر کسانی هستند که برای خدمت آمده اند؛ بنابراین باید بدانند که هر کدام از آنها بیرون از مجلس هم می تواند فعالیت مناسب و سالم اجتماعی و اقتصادی حلال داشته باشد.
سیاح تصریح کرد: به عقیده من همه ۹۰ نفری که در مرحله ماقبل پایانی مشخص شدن لیست 30 نفره تهران شورای ائتلاف هستند، باید از اینکه بار مجلس از دوششان برداشته شود خوشحال شوند.
وی با بیان اینکه هیچ کدام از این ۹۰ نفر نباید در صورت انتخاب نشدن کار را رها کند خاطرنشان کرد: همه ۶۰ نفری که به لیست نهایی تهران راه پیدا نمی کنند و هم تمام مردم باید مثل عقاب ناظر باشند تا اگر فردی از نمایندگان دست از پا خطا کرد آنها را مورد عتاب جدی قرار دهند به طوری که کسی جرات تکرار خطا در مجلس یازدهم را نداشته باشند.