به گزارش مشرق، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی و رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت کشور در اولین نشست کمیته پدافند غیرعامل وزارت کشور که با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد؛ گفت: پدافند غیرعامل روز به روز از اهمیت بیشتری برخوردار می شود و علیرغم اینکه، در چند سال گذشته بیشتر در بحث های نظری بوده است، اما امروز در بعضی زمینه ها اتفاقاتی می افتد که این اهمیت و توجه عملی و علمی به مساله پدافند غیرعامل را در جامعه و سازمان ها و نهادهای کشور کاملا روشن می کند.
بیشتر بخوانید:
تبلیغات نامزدهای مجلس شورای اسلامی از چه وقت آغاز میشود؟
وی افزود: وزارت کشور در ارتباط با پدافند غیرعامل دو وظیفه دارد. یک بخش اینکه، وزارت کشور، باید در این زمینه چه کار کند و یک وظیفه و شان دیگر آنکه، به لحاظ جایگاهی که دارد و نقشی که استانداران و فرمانداران در مناطق کشور دارند، چه ماموریتهای را می تواند دنبال کند.
معاون امنیتی کشور در ادامه گفت: متاسفانه یکی از مشکلات مهم در ساختار کشور که در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی با آن مواجه هستیم، مساله موازی کاری است. بخش های مختلف اجرایی در کشور اشرافی به حوزه های وظایفی یکدیگر ندارند. هر بخشی به صورت جزیره ای و جدا از هم عمل می کند.
ذوالفقاری با اظهار اینکه در چنین ساختار تصمیم گیری، انرژی ها هدر می رود و به جای هم افزایی، شاهد پراکنده کاری و موازی کاری می شویم، گفت: باید شرایط را به سمتی ببریم که همه نهادها در ارتباط توامان با هم و به صورت شبکه ای عمل تا نتیجه مورد نظر حاصل شود.
رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت کشور در همین راستا گفت: باید به سمت نزدیکی فکری حرکت کنیم و سازمان ها و نهادهای تصمیم گیر را به سمت هدفی واحد معطوف کنیم.
معاون وزیر کشور با اشاره به مدل اربعین به عنوان مدلی موفق در عرصه مدیریتی و خدمات رسانی موفق به مردم و زائرین، گفت: در اربعین فضایی ایجاد کردیم که از همه ظرفیت های موجود استفاده کنیم. از منظری این تدبیر را در ستاد اربعین به کار بردیم که به جای ظرفیت سازی جدید از ظرفیت های موجود و ممکن بهترین و بیشترین استفاده را ببریم.