کرونا

تلفات نوع جدید ویروس کرونا در چین به ۵۶۳ کشته و حداقل بیست‌وهشت هزار مبتلا افزایش پیدا کرده و در حال حاضر ۳۱ کشور و منطقه در جهان درگیر این ویروس هستند.

به گزارش مشرق، علی‌رغم وعده دولتمردان پکن برای کنترل شیوع و درمان هرچه سریعتر نوع جدید ویروس کرونا، تعداد تلفات و مبتلایان به این ویروس در خاک چین هر روز به صورت تصاعدی بیشتر می‌رود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، کمیسیون بهداشت ملی چین امروز (پنجشنبه)‌ اعلام کرد که با جان باختن هفتادوسه نفر دیگر طی بیست‌وچهار ساعت گذشته، تعداد کسانی که بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا جان خود را از دست داده‌اند به ۵۶۳ نفر رسید.

بیشتر بخوانید:

عکس/ مرگ‌بارترین ویروس‌های قرن ۲۰ و ۲۱

روایت دانشجوی ایرانی در قرنطینه از ویروس کرونا

سیاست‎بازان آمریکایی و گرفتن ماهی از آب گل آلود ویروس کرونا

پزشکان تایلندی به درمان کرونا نزدیک شدند

بر این اساس، تعداد کل مبتلایان به این ویروس نیز به ۲۸،۰۱۸ نفر افزایش یافت.

علی‌رغم اینکه میزان خطر و احتمال همه‌گیر بودن (پاندمیک) این ویروس هنوز مشخص نشده، مسئولان چینی می‌گویند این ویروس در دوره نهفتگی خود نیز مسری است؛ دوره‌ای که حدس می‌زنند از یک تا ۱۴ روز به طول بیانجامد.

گفته می‌شود شیوع این نوع ناشناخته از ویروس کرونا، در روزهای پایانی سال ۲۰۱۹ و از طریق مواد غذایی غیرقانونی فروخته شده در یک بازار در شهر «ووهان» واقع در استان «هوبِی» آغاز شده است.

رویترز همچنین طبق آماری که از دولت‌های خارجی (غیر از چین) جمع‌آوری کرده، نوشت که ۲۵۸ نفر در ۳۱ کشور و منطقه (خودمختار) جهان به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. تا کنون نیز دو مورد فوتی در فیلپین و هنگ‌کنگ ثبت شده است.

سازمان بهداشت جهانی نیز اعلام کرد هفته آینده صدها کارشناس و متخصص از سراسر جهان در ژنو گرد هم می‌آیند تا اولویت‌های تحقیقاتی و توسعه‌ای برای درمان، تشخیص و واکسن این ویروس را تعیین کنند.

«طارق جاسارِویچ» سخنگوی سازمان بهداشت جهانی در پاسخ به سوالی درباره هر نوع پیشرفتی در ساخت دارو برای این ویروس جدید، گفت: «هنوز درمان مؤثری برای این این ویروس جدید شناخته نشده است».

افزایش تلفات نوع جدید ویروس کرونا در چین در حالی است که برخی مسئولان درمانی اما همچنان معتقدند این ویروس، به اندازه دیگر نوع‌های خود یعنی ویروس «سندرم حاد تنفسی شدید» (سارس) که در سال‌های ۰۳-۲۰۰۲ حدود ۸۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند یا ویروس «سندروم تنفسی خاورمیانه» (مِرس) که در سال ۲۰۱۲ بیش از ۷۰۰ نفر را قربانی کرد، کشنده و مرگبار نیست.

دولت تایوان از روز پنجشنبه ورود هر شخصی از خاک چین به این منطقه را موقتاً ممنوع اعلام کرد. دولت هنگ‌کنگ نیز هر شخصی که از چین وارد این منطقه شود، برای دو هفته قرنطینه می‌کند.

در راستای تبعات احتمالی اقتصادی و تجاری که شیوع ویروس جدید کرونا در چین و جهان خواهد داشت، «اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا می‌گوید این معضل احتمالا اثر «قابل توجهی» بر اقتصاد این کشور می‌گذارد.

شرکت‌های خطوط هوایی امریکن ایرلاینز و یونایتد ایرلاینز بعد از متوقف کردن پروازهای خود به خاک چین، اعلام کردند از هفته جاری تمام پروازها به هنگ‌کنگ را متوقف می‌کنند.

بیش از ۲۰ شرکت هوایی بین‌المللی نیز پروازها به تمامی مقصدها در چین را متوقف کرده‌اند.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) دسته‌ای کلی از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

این ویروس جدید که هنوز از سوی سازمان‌های مانند بهداشت جهانی یا سی.دی. سی نامی برای آن انتخاب نشده، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۷
    1 0
    من فقط دارم فکر می کنم که این قدیمی ها هرچی می گفتند درست بوده . یک حکمتی داشته که قدیمی ها خفاش را شوم و نحس و شیطانی می دانستند . میگن کرونا هم از سوپ خفاش پیدا شده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس