به گزارش مشرق؛ روزنامه سازندگی وابسته به حزب کارگزاران در شماره روز پنجشنبه خود اعلام کرد این حزب رسما در انتخابات مجلس مشارکت خواهد کرد و باید منتظر لیست کارگزاران باشیم.
این در حالی است که اصلاحطلبان همچنان منافقانه از یکسو ماههاست بر تحریم خاموش انتخابات تاکید دارند و از سوی دیگر در حال بستن لیست خود برای انتخابات مجلس هستند.
اما این تیتر و صفحه انتخاباتی روزنامه حزب کارگزاران چندان برای طیف تندرو اصلاحات خوشایند نبود و محمد جواد روح (عضو حزب افراطی اتحاد ملت) در واکنش به آن نوشت: حق هر حزب سیاسی است که بنا بر تحلیل خود از مجموعه شرایط و فضای سیاسی در قبال انتخابات موضعگیری کند. کارگزاران هم از این قاعده مستثنا نیست. فقط جا دارد یادآور شویم که این حزب، از انتخابات مجلس پنجم تاکنون، هرگاه بدون ائتلاف و اتحاد با جناح چپ عمل کرده؛ شکست خورده است. مهمترین آنها هم، دو شکست سردار سازندگی در ۷۸ و ۸۴ بود. امیدواریم این بار، هوش هیجانی دوستان، درست عمل کرده باشد.
پس از این، اکبر منتجبی، سردبیر روزنامه کارگزاران در پاسخ به محمدجواد روح نوشته است:
تاریخ را وارونه روایت نکنید، حتی شما دوست عزیز !
دوست و همکار عزیز آقای محمد جواد روح که در واکنش به تصویر صفحه اول روزنامهی دیروز سازندگی نوشته است. {....}
پیش از پاسخ اصلی باید یادآور شویم این حق هر حزب و کنشگر سیاسی است که بخواهد در انتخابات لیست بدهد یا ندهد. اساسا ماهیت حزب فعالیت سیاسی است. حزب تشکیل می شود تا یا قدرت را در دست بگیرد و برنامه های خود را پیش ببرد یا درصورت عدم موفقیت، قدرت را مهار کند. پس نمیتوان به هیچ حزبی گفت که چرا در انتخابات شرکت میکنید. حزب آمده است تا از راه مسالمت آمیز، راه را برای تغییر فراهم کند نیامده است که فعالیت نکند و بر بوق تحریم و عدم شرکت بدمد.
اما فارغ از شرکت یا عدم شرکت به این دوست روزنامه نگار و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد شاید لازم است یادآور شویم که اساسا نه به عنوان یک روزنامه نگار و نه حتی به عنوان یک عنصر حزبی، درست نیست که تاریخ را وارونه روایت کرد.
از باب اینکه ایشان سالهای زیادی را در مطبوعات گذرانده و وجههی روزنامهنگارانه دارد تا وجه سیاسی، لازم است یادآوری کنیم که در انتخابات مجلس پنجم، کارگزاران تازه متولد شد و در غیاب مجمع روحانیون مبارز که در واکنش به ردصلاحیت ها انتخابات را تحریم کرده بود، ضمن آنکه توانست در جناح راست تفرقه و اختلاف بیندازد، یک اقلیت قوی و پر زور را به مجلس فرستاد. اقلیتی که هم صدایش برنده تر از از «اکثریت لیست امید مجلس دهم» بود و هم اقداماتشان مفیدتر. اقلیتی که امید را برای خلق دوم خرداد 76 زنده کرد. پس از این باب سئوال این است که آیا موفق نبود؟
همچنین عجیب است که آقای روح تجربه سال 84 را فراموش کرده باشد که حزب مشارکت با راهبرد «جمهوری خواهی» آقای مصطفی معین را از باب اختلاف افکنی کاندیدا کرد درحالی که همه هشدار دادند او رای ندارد. در همان سال آقای هاشمی رفسنجانی و مهدی کروبی شانس های بیشتری از او داشتند. با این حال حزب متبوع ایشان با شعارهای ساختار شکنانه وارد انتخابات شد. مصطفی معین رد صلاحیت شد و کمتر از چند روز با حکم حکومتی رهبری به انتخابات بازگشت. چی شد آن شعارهای ساختارشکنانه؟ انتخابات برگزار شد و ایشان نه تنها در رتبه اول قرار نگرفت بلکه نفر دوم یا سوم هم نشد. این درحالی بود که آقای سیدمحمدرضا خاتمی در گفتگو با روزنامه شرق، تاکید کرده بود که بی شائبه ای و نگرانی آقای معین در دور اول انتخابات پیروز است و رییس جمهور بعدی ایران می شود. اما آقای معین نتوانست آرای اکثریت را از آن خود کند و بعد از هاشمی رفسنجانی، محمود احمدی نژاد، مهدی کروبی، باقر قالیباف، در رتبه پنجم قرار گرفت.
این درحالی بود که دولت، دولت اصلاحات بود و مشارکت حزب در قدرت، اما این حزب و آقای معین که خلاف نظر دیگران پا به انتخابات گذاشته بودند توان مجاب کردن مردم را نداشتند. کاش ایشان شکست را برای ما معنا میکردند.
شما به عنوان یک کنشگر سیاسی مخیر به این هستید که در انتخابات شرکت بکنید یا نکنید؛ لیست بدهید یا ندهید؛ بر بوق تحریم بدمید یا ندمید؛ ناامیدی را ترویج بکنید یا نکنید؛ اما نمی توانید تاریخ را وارونه روایت کنید و روز را شب جا بزنید.
در این که مردم ناامید هستند و دلخور شکی نیست اما بهتر است به جای آنکه سوار موج ناامیدی و دلخوری مردم شوید، برگردید و ببینید در چند سال گذشته چه در مجلس و چه در شهرداری چه کردید؟
آقای عارف رییس فراکسیون امید یکی از اعضای هیات موسس حزب مشارکت بود، چرا او و فراکسیون امید که با حمایت آقای خاتمی به مجلس راه یافتند، این چنین منفعل بودند درحالی که جمع قابل توجهی از اعضای مجلس را همراه داشتند؟ پاسخ صادقانه به این پرسشها و پرسشهای مشابه و نیز عذرخواهی از مردم، ممکن است –البته ممکن است- درصدی از اعتبار از دست رفتهی شما را بازگرداند. در غیر این صورت با وارونه جلوه دادن تاریخ هیچ اتفاقی نمیافتد.