به گزارش مشرق، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تنفسی کرونا، مصرف روزانه این مواد را جدی بگیرید:
۳ واحد سبزیجات (به جز سبزیهای نشاسته ایی) و حداقل ۲ واحد میوه
سبزی یا سالاد همراه با آبمیوه ترش یا آب نارنج تازه مصرف کنید.
مصرف هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه
مصرف پیاز خام همراه با غذا به دلیل داشتن ویتامین c
استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ
خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکانهای نامطمئن
اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب خودداری از مصرف غذاهایی که کامل پخته نشده اند مانند تخم مرغ عسلی.