به گزارش مشرق، محمد نفریه گفت: در تبصره ۱ قرارداد مهدهای کودک ذکر شده که هزینه استفاده از خدمات به صورت کمتر از یک ماه معادل یک ماه حساب میشود.
وی افزود: بر این اساس حتی اگر کودک یک و یا دو روز فقط به مهد رفته باشد باز هم باید شهریه کامل پرداخت شود. این قرارداد میان والدین و مهدکودک به امضا رسیده و با توافق انجام شده است.
بیشتر بخوانید:
وی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا باعث تعطیلی یک ماهه مهدهای کودک شده است گفت: طی ابن مدت باید شهریه پایه اخذ شود البته دریافت این شهریه شامل خدمات مازاد شامل ساعات اضافه خدمت، صبحانه، میان وعده، ناهار و همچنین فوق برنامه و با برگزاری جشن نیست.
رئیس کمیته پیشگیری از بیماریهای واگیر دار سازمان بهزیستی گفت: همچنین تبصره دیگری نیز وجود دارد و آن این است که هرگونه عدم استفاده از مهدکودک در ایام آلودگی هوا و سردی و غیره مشمول کسر شهریه نمیگردد و رقمی کسر و برگردانده نخواهد شد.
به گفته وی، این قرارداد ممکن است هر ماه و یا شش ماه یا فصلی میان مهد کودک و والدین به امضا برسد.
نفریه به شرایط مهدهای کودک نیز اشاره کرد و گفت: تعطیلی بسیاری از مهدهای کودک در سراسر کشور به ضرر آنها تمام شده به طوری که مهدهای کودک که توسط بخش غیر دولتی اداره میشوند در صورت تعطیلی یک ماه و دوماهه، باید حقوق و عیدی سنوات و…مجموعه خود را پرداخت کنند و دچار مشکلات زیادی خواهند شد.
معاون توانبخشی سازمان بهزیستی از تشکیل کار گروهی برای جبران ضرر و زیان تعطیلی مهدهای کودک افزود: در این کمیته که در دولت تشکیل شده خواستار این شدیم که مهدها از مالیات معاف و تسهیلاتی برای آنها در نظر گرفته شود تا ضررهای اقتصادی آنها رفع شود.
نفریه همچنین در خصوص شهریه فروردینماه مهدهای کودک نیز گفت: خانوادهها برای پرداخت شهریه فروردین ماه بهتر است بعد از مشخص شدن تکلیف کرونا و تعطیلات آن اقدام کنند تا دچار ضرر و مشکل نشود.