به گزارش مشرق، حسن اکبری، متخصص آسیب شناسی سلولی و طب سنتی ایرانی اسلامی اظهار کرد: اولین سد دفاعی بدن در مقابل عفونتهای ویروسی سیستم ایمنی بدن است؛ به طوریکه در مرحله اول یک آسیب ۲۰ درصدی به لوبهای تحتانی و میانی ریهها وارد میکند.
او افزود: این روزها با تاییدشدن مبتلایان به ویروس کرونا در ایران و الزام به استفاده از ضدعفونی کننده، میزان استفاده از آنها بسیار افزایش یافته است اما در بعضی مواقع از ضدعفونی کننده ها به درستی استفاده نمیشود.
این متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: بر اساس راهنماییهای سازمان جهانی بهداشت مربوط به ضد عفونی سطوح مختلف اعم از در، دیوار، دستگیره، لباس و تخت مریض با محلولهای کلر دار از محلولی مانند وایتکس استفاده میشود.
بیشتر بخوانید:
اکبری درباره میزان آسیب پذیری ریه توسط محلولهای کلر دار بیان کرد: اگر شما در یک محیط بسته کوچک مانند حمام قرار بگیرید و فقط نیم لیتر وایتکس را به در و دیوار حمام بریزید؛ بعد از گذشت ۳۰ دقیقه ریههای یک فرد سالم آسیب جدی میبیند و در بعضی موارد فرد دچار بیهوشی خواهد شد.
او تصریح کرد: شخصی که به ویروس کرونا مبتلا شده تنها ۲۰ درصد از ریه درگیر ویروس کرونا است، اما زمانی که با موادضدعفونی کلردار مانند وایتکس محل نگهداری بیمار ضدعفونی میشود؛ میزان آسیب پذیری و کشندگی آن از ویروس کرونا بیشتر خواهد شد.
اکبری توصیه کرد: ضدعفونی کنندههای طبیعی مانند آب نمک (نمک ارگانیک) غلیظ و یا سرکه به راحتی ویروس را از بین خواهند برد.
اکبری توصیه کرد: ضدعفونی کنندههای طبیعی مانند آب نمک (نمک ارگانیک) غلیظ و یا سرکه به راحتی ویروس را از بین خواهند برد.
این متخصص آسیب شناسی سلولی و طب سنتی گفت: همچنان توصیه ما این است که در مراکز درمانی و بیمارستانها و همچنین در منازل و خیابانها از این موادضدعفونی کلر دار استفاده نکنید و برای جایگزین میتوانید محلول آب نمک ارگانیک غلیظ (سنگ نمک) را تهیه کنید تا ریه با مشکل جدی رو به رو نشود.
فراهم بودن مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی در برابر کرونا
او تاکید کرد: با توجه به استفاده موادضدعفونی کلردار و مشکلات مربوط به امور تغذیه تمام مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا فراهم است.
اکبری گفت: گاز کلر اولین سلاح شیمیایی بود در جنگ جهانی اول که توسط آلمانیها در این جنگ استفاده شد و ۵ هزار نفر به دلیل گاز کلر کشته شدند. یکی از دلایل ما مبنی استفاده نکردن از گاز کلر به خصوص در اتاق بیماران، بخاطر سمی و کُشنده بودن این گاز است.
او افزود: در مبارزه با ویروس کرونا سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است، زیرا ما چندین رده دفاعی در سیستم ایمنی بدن را مشاهده میکنیم و اولین رده ماکروفاژها یا بیگانه خوارها هستند و سلولهای دندریتیک نیز قلمداد میشوند که واکنشهای این گروه از سلولهای ایمنی بدن غیراختصاصی و با صرف انرژی بالایی صورت میگیرد.
متخصص آسیب شناسی سلولی تشریح کرد: به دلیل مصرف انرژی بالا توسط سلولهای فوق و همچنین فعال سازی لنفوسیتهای T و B جهت برخورد و مبارزه اختصاصی باید میزان انرژی بدن کافی باشد تا بتواند تمام رده ها را علیه این ویروس فعال کند؛ بنابراین نوع تغذیه مردم جهت تامین انرژی بدن بسیار مهم است.
او ادامه داد: مشکلی که در تغذیه مردم وجود دارد مواد نگهدارنده است، برای مثال نانی که مصرف میشود بدون سبوس است و یا آب مصرفی حاوی کلر فراوان است، همچنین نمک مورد استفاده حاوی ید مولکولی سمی است و خمیر دندانها حاوی فلوئور سمی است؛ بنابراین تمام مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی بدن فراهم است.
اکبری در پایان گفت: تمام راه حل مبارزه با ویروس کرونا سمپاشی و ضدعفونی کردن با موادضدعفونی کلردار نیست، بلکه باید موادی ارگانیکی و اصلاح تغذیه با غذاهای سنتی بجای غذاهای فست فودی برای تقویت سیستم ایمنی انجام شود.
اکبری گفت: گاز کلر اولین سلاح شیمیایی بود در جنگ جهانی اول که توسط آلمانیها در این جنگ استفاده شد و ۵ هزار نفر به دلیل گاز کلر کشته شدند. یکی از دلایل ما مبنی استفاده نکردن از گاز کلر به خصوص در اتاق بیماران، بخاطر سمی و کُشنده بودن این گاز است.
او افزود: در مبارزه با ویروس کرونا سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است، زیرا ما چندین رده دفاعی در سیستم ایمنی بدن را مشاهده میکنیم و اولین رده ماکروفاژها یا بیگانه خوارها هستند و سلولهای دندریتیک نیز قلمداد میشوند که واکنشهای این گروه از سلولهای ایمنی بدن غیراختصاصی و با صرف انرژی بالایی صورت میگیرد.
متخصص آسیب شناسی سلولی تشریح کرد: به دلیل مصرف انرژی بالا توسط سلولهای فوق و همچنین فعال سازی لنفوسیتهای T و B جهت برخورد و مبارزه اختصاصی باید میزان انرژی بدن کافی باشد تا بتواند تمام رده ها را علیه این ویروس فعال کند؛ بنابراین نوع تغذیه مردم جهت تامین انرژی بدن بسیار مهم است.
او ادامه داد: مشکلی که در تغذیه مردم وجود دارد مواد نگهدارنده است، برای مثال نانی که مصرف میشود بدون سبوس است و یا آب مصرفی حاوی کلر فراوان است، همچنین نمک مورد استفاده حاوی ید مولکولی سمی است و خمیر دندانها حاوی فلوئور سمی است؛ بنابراین تمام مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی بدن فراهم است.
اکبری در پایان گفت: تمام راه حل مبارزه با ویروس کرونا سمپاشی و ضدعفونی کردن با موادضدعفونی کلردار نیست، بلکه باید موادی ارگانیکی و اصلاح تغذیه با غذاهای سنتی بجای غذاهای فست فودی برای تقویت سیستم ایمنی انجام شود.
لازم ذکر است استشمام ضدعفونی کننده وایتکس به ریهها آسیب جدی میرساند؛ ششها را سفید و تنفس را سخت میکند، همچنین تب ولرز به همراه دارد. در منزل و محل کار به هیچ عنوان از محلول ضدعفونی وایتکس واب استفاده نکنید چراکه گاز موجود در وایتکس بسیار قوی و کشنده است.
وایتکس پوست دست را میسوزاند وریهها و ششها را در زمان بسیار کوتاه از بین میبرد و شخص را به کام مرگ میکشاند. استشمام وایتکس حتی به مقدار یه قطره در یک لیتر آب، باعث مرگ زودرس میشود که امروز بنام مرگ کرونایی نسبت داده شده است.