به گزارش مشرق، کرونا همچنان در اتحادیه اروپا قربانی گرفته و نگرانی شهروندان و مقامات اروپایی را تشدید می کند.
بیشتر بخوانید:
صنعت خودروسازی آلمان از تولید ماسک و تجهیزت پزشکی حمایت می کند
بر اساس اعلام انجمن صنعت VDA در آلمان صنعت خودروسازی این کشور که تا حد زیادی فلج شده است برای پشتیبانی از تولید تجهیزات محافظت و دستگاه های تنفسی پزشکی اعلام آمادگی کرده است.
"هیلدگارد مولر"، رئیس این انجمن آلمانی دراین باره گفته است که بسیاری از شرکت ها به دنبال این هستند که چگونه می توانند در تولید لباس های محافظ و ماسک صورت و دستگاه های تنفسی کمک کنند.
کمبود دستمال توالت خطری برای شبکه فاضلاب آلمان
اتحاد اقتصاد آب عمومی (AöW) در آلمان هم به دلیل کمبود دستمال توالت در بخش هایی از آلمان درباره خطرات این اوضاع برای شبکه فاضلاب کشور هشدار داده است. با توجه به این شرایط مصرف کنندگان به دستمال مرطوب و رول های خانگی و برخی مواد جایگزین دیگر روی می آورند که این مواد باعث انسداد لوله های فاضلاب می شوند.
تعطیلی کلینیکی در وولفسبورگ آلمان به دلیل شیوع کرونا در بین کارکنان
کلینیکی در وولفسبورگ آلمان هم به دلیل ابتلای تعدادی از کارکنان آن به بیماری کرونا دیگر بیمار جدیدی را نمی پذیرد. این شهر آلمان به شدت تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته و در یکی از خانه های سالمندان آن در مجموع 15 نفر بعد از ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داده اند.
اوضاع فاجعه بار بحران کرونا در شرق فرانسه از زبان یک پزشک فرانسوی
شرق فرانسه هم به شدت درگیر بحران کرونا شده و یکی از پزشکان در منطقه آلزاس که نخواست نامش فاش شود در گفتگو با یک روزنامه اتریشی این گونه اوضاع را شرح می دهد: ما تقریبا کلیه بخش های بیمارستان خود را به بیماران کرونایی اختصاص داده ایم اما نمی توانیم جوابگوی انبوه بیماران در این منطقه باشیم.
وی همچنین از مثبت شدن تست کرونای خود خبر داده و گفت: نه تنها من بلکه اکثر قریب به اتفاق همکارانم به این بیماری مبتلا شده اند.
وی همچنین درباره سرایت بالای این بیماری ابراز شگفتی کرده و همچنین کمبود ماسک و لباس های حفاظتی را از دلایل ابتلای بسیاری از کادر پزشکی این منطقه به کرونا ارزیابی کرد.
این پزشک فرانسوی در ادامه این گفتگو با تاکید بر اینکه بسیار احساس خستگی می کند گفت: اما اگر من و همکارانم دیگر سر کار نیاییم هیچ کس نمی تواند از بیماران مراقبت کند. در دیگر مناطق فرانسه پزشکانی که تست کرونای آن ها مثبت شده است مدت یک هفته در خانه می مانند، اما اگر ما در آلزاس این کار را انجام دهیم دیگر هیچ پرسنل پزشکی وجود نخواهد داشت.
این پزشک فرانسوی همچنین در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد که چیزی که من می خواهم به شما بگویم بسیار غم انگیز است و آن این است که در بخش بیماران کرونایی که من در آن کار می کنم بسیاری انسان های مسن بستری هستند که ما دیگر با آن ها کاری نداریم. به این دلیل که از یک طرف آن ها شانس زندگی بدی دارند و از طرف دیگر به این دلیل که ما تخت های ویژه کافی نداریم. در بسیاری موارد ما تنها برای مرگ افراد از آن ها مراقبت می کنیم.
وی همچنین از یک تیم تصمیم گیرنده خبر داد که دربار درمان افراد با توجه به سن و بیماری های زمینه ای آن ها تصمیم گیری می کنند.
این پزشک فرانسوی همچنین از شرایط بحرانی و مرگ و میر بالای بیماران کرونایی دراین منطقه با وجود انتقال برخی از بیماران به آلمان، سوئیس و لوکزامبورگ خبر داده و درباره اقدامات دولت فرانسه برای مقابله با کرونا گفت: تصمیم به قرنطینه در این کشور خیلی دیر اتخاذ شد.
وی در این اوضاع پرسنل بیشتر و تخت و دستگاه های تنفسی بیشتر و همچنین تست های کرونای سریع را بسیار مهم ارزیابی کرده و ادامه روند قرنطینه برای مقابله با شیوع این بیماری را حائز اهمیت دانست.
حمایت اتحادیه اروپا از برقراری آتش بس سراسری در سوریه برای مقابله با کرونا
در این میان اتحادیه اروپا هم از فراخوان سازمان ملل برای برقراری آتش بس سراسری در سوریه به منظور مقابله با شیوع کرونا حمایت کرده است.
به گزارش خبرگزاری آلمان، سخنگوی جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز یکشنبه دهم فروردین در بروکسل اعلام کرده که این اتحادیه در زمینه کمکهای بشر دوستانه به سوریه پیشتاز بوده و آماده است برای جلوگیری از شیوع گسترده بیماری کووید 19 در این کشور این کمکها را افزایش دهد.
پائولو پینیرو، رئیس کمیسیون تحقیق سازمان ملل در امور سوریه روز شنبه خواستار اعلام آتشبس فوری در این کشور جنگزده شد و هشدار داد که ادامه درگیریها، به خصوص با شیوع ویروس کرونا سوریه را با فاجعهای روبرو میکند که در آن آوارگان جنگی سرگردان بیش از دیگران در معرض خطر خواهند بود.
شمار آوارگان سوری در داخل خاک سوریه حدود شش میلیون و 500 هزار نفر برآورد میشود. رئیس کمیسیون تحقیق سازمان ملل شیوع ویروس کرونا را "تهدیدی مرگافرین" برای غیرنظامیان سوری، به ویژه آوارگان خوانده و همه طرفهای درگیر را فراخوانده هرچه سریعتر فراخوان دبیرکل این نهاد برای آتشبس را اجرا کنند.
میزان قربانیان و مبتلایان به ویروس کرونا در کانون شیوع این بیماری در اتحادیه اروپا یعنی ایتالیا، اسپانیا، آلمان و فرانسه همچنان افزایش پیدا می کند.
افزایش آمار مبتلایان به کرونا در کشورهای مهم اروپایی
بر اساس آمارهای رسمی اعلام شده در ایتالیا تا به حال 97689 نفر به کرونا مبتلا شده و 10779 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
در اسپانیا هم بر اساس آمارهای اعلام شده تا به حال 80110 نفر به بیماری کرونا مبتلا شده و 6803 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
آلمان هم به شدت تحت تاثیر شیوع این بیماری قرار گرفته و تا به حال حدود 62435 نفر در این کشور به بیماری کرونا مبتلا شده و 541 نفر هم در اثر ابتلا به لین بیماری جان خود را از دست داده اند.
در کشور فرانسه هم تا به حال 40174 نفر به بیماری کرونا مبتلا شده و 2606 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
اقتصاد آلمان در بحران کرونا تبدیل به اقتصادی جنگ زده می شود
در این شرایط رئیس انستیتو تحقیقات اقتصادی لایبنیتس در هاله آلمان وضعیت اقتصادی در جریان بحران کرونا را با یک اقتصاد جنگ زده مقایسه کرده و خواستار پایان سریع این اوضاع شده است.
مقامات حزب دوکرات مسیحی آلمان هم در پی بالا گرفتن بحث ها در این کشور درباره کاهش محدودیت های اعمال شده برای مقابله با شیوع کرونا پایان این گونه محدودیت ها را رد کردند.
"آنگرت کرامپ کارن بائر"، وزیر دفاع و رئیس حزب دموکرات مسیحی آلمان هم روز گذشته در سخنانی با اشاره به اینکه کرونا سراسر اروپا و تمام دنیا را فراگرفته گفت: انسان ها در این شرایط یک مدیریت بحران خوب را انتظار دارند.
وی همچنین گفت: ما در کاهش شمار مبتلایان به بیماری کرونا در آنجایی که باید قرار بگیریم نیستیم.