نیروی دریایی آمریکا

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد کرد که ۹۵۰ نفر از پرسنل این نیرو به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که بخش عمده‌ای از مبتلایان مربوط به ناو هواپیمابر روزولت است.

به گزارش مشرق، نیروی دریایی آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که ۹۵۰ نفر از ملوانان نیروی دریایی آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

بر اساس اعلام نیروی دریایی آمریکا، دومین نفر از مبتلایان به کرونا در ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» نیز در بیمارستان نیروی دریایی جزیره گوام به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده است.

بیشتر بخوانید:

پرسنل نظامی ناو هواپیمابر USS Nimitz کرونا گرفتند

آمریکا در چاهی افتاد که می‌خواست دیگران در آن بیفتند

ناو هواپیمابر تئودور روزولت در حال حاضر به کانون شیوع ویروس کرونا در نیروی دریایی آمریکا تبدیل شده و بر اساس گزارش‌ها از ۴ هزار و ۸۰۰ نفر پرسنل این ناو دست کم ۵۸۹ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

علاوه بر یک ملوان این ناو که در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارد، سه ملوان دیگر نیز در بیمارستانی در جزیره گوام بستری هستند. در حال حاضر ناو روزولت در سواحل جزیره گوام در اقیانوس آرام پهلو گرفته است.

تا امروز (سه‌شنبه) ۹۳ درصد از پرسنل ناو روزولت تست ابتلا به کرونا داده‌اند که نتیجه ۳ هزار و ۹۲۲ نفر منفی بوده است.

در حال حاضر ۴ هزار و ۲۴ نفر از پرسنل این ناو به ساحل جزیره گوام منتقل شده و در هتل‌ها و اتاق‌های مختلف در سرتاسر این جزیره دوره قرنطینه خود را سپری می‌کنند.

روز دوشنبه اولین مورد مرگ در میان مبتلایان به کرونا در بین پرسنل ناو روزولت ثبت شد. این ملوان ۵ روز پیش در بیمارستان بستری شده بود اما وضعیت وی رو به وخامت رفت و سرانجام روز دوشنبه جان سپرد.

بر اساس اعلام نیروی دریایی آمریکا، ۷ نفر از ملوانان کشتی USNS Mercy  در لس‌آنجلس نیز به ویروس کرونا مبتلا شده و در حال سپری کردن دوره قرنطینه خود هستند.

نیروی دریایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که تمام کسانی که در ارتباط با این ۷ ملوان بودند تست کرونا داده که تست آنها به جز یکی از خدمه کشتی منفی بوده است.

در حال حاضر کشتی مرسی و کشتی کامفورت در نیویورک مستقر شده‌اند تا به روند درمان انبوه مبتلایان به ویروس کرونا در این ایالت کمک کنند.

افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در نیروی دریایی آمریکا در حالی است که این نیرو در تلاش است تا سلامتی و آمادگی این نیرو را حفظ کرده و آسیب‌های ویروس کرونا به نیروی دریایی را محدود کند.

مهمترین چالش نیروی دریایی آمریکا عدم انجام تست از پرسنل این نیرو است که همین موضوع جداسازی کسانی که تست کرونای آنها مثبت بوده را سخت می‌کند. بسیاری از کسانی که در ناو تئودور روزولت تست کرونای آنها مثبت بوده هیچگونه علائمی نداشته‌اند. بر اساس اعلام نیروی دریایی آمریکا از ۵۸۵ مورد ابتلا به کرونا در ناو روزولت، حدود ۴۰۰ نفر هیچگونه علائمی نداشته‌اند.

نیروی دریایی آمریکا روز دوشنبه اقدام فوق‌العاده‌ای را انجام داد و ناوگروه تهاجمی «هری ترومن» را در آب‌های اقیانوس اطلس باقی گذاشت تا پرسنل این ناوگروه برای هرگونه عملیات نظامی در صورت نیاز، آماده باشند.

ناو گروه ترومن از ماه نوامبر (آبان ماه) در ماموریت بوده و اسکورت این ناو نیز از ماه  سپتامبر (شهریور) در دریا بوده است.

در ساحل غربی نیز، پرسنل ناو «نیمیتز» و اسکورت آنها دوره ۱۴ روز قرنطینه خود را به پایان رسانده‌اند. این ناو گروه قرار است به زودی به ماموریت اعزام شود.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس