کد خبر 1062816
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
مسکن نمایه

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با بیان این‌که باید بازپرداخت تسهیلات بانکی حداقل ۶ ماه به تعویق بیفتد،‌گفت: در شرایط کرونایی نمی‌توانیم همه فشارها را بر دوش مردم بیاندازیم.

به گزارش مشرق، فرشید پورحاجت با انتقاد از عدم تعلیق بازپرداخت وام  مسکن، اظهار کرد: نزدیک به 2 ماه است که کشور با بحران ویروس کرونا در جنگ است.  به‌طوری‌که این اپیدمی تمامی صنوف و مشاغل خرد و کلان را تحت تأثیر خود قرار داده  و بسیاری از خانواده‌ها را داغدار و مصیبت‌زده یا درگیر مداوا و خانه‌نشین کرده است.

وی ادامه داد: در همین مدت بسیاری از کارآفرینان و کارفرمایان و همچنین جامعه کارگری و بخش خدمات از حمله این ویروس مهلک در امان نمانده و از کار بیکار و بخش تولید و کارآفرینی به‌کلی از کار افتاد.

بیشتر بخوانید:

اجاره‌بها امسال کمتر از تورم افزایش می‌یابد

وی تصریح کرد:‌ از وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی انتظار می‌رفت با توجه به تعطیلی بسیاری از کارگاه‌های ساختمانی و رکود بی‌سابقه در بخش مسکن و آسیبی که دهک‌های پایین و اقشار کم‌درآمد متحمل شدند، بخشنامه‌ای در جهت تعلیق پرداخت وام مسکن حداقل به مدت 6 ماه به بانک‌های عامل به‌ویژه بانک مسکن ابلاغ می‌شد که متأسفانه در این خصوص هیچ‌گونه اقدام فوری صورت نگرفت و همچنان بی‌مهری و بی‌توجهی نهادهای متولی را دراین‌باره شاهدیم.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان یادآور شد: در زمان حاضر خانوارها مجبورند علاوه بر فشارهای روحی، روانی و جسمانی ناشی از شیوع بیماری با معضل پرداخت تسهیلات وام مسکن دست‌به‌گریبان باشند.

پورحاجت با اشاره به اینکه طبق برخی پیش‌بینی ها این ویروس حداقل تا پایان سال جاری مهمان کشور است گفت: در صورت ادامه این روند و عدم ابلاغ بخشنامه تعلیق وام مسکن کارآفرینان و تولیدکنندگان بخش مسکن دچار آسیب و خسران جبران‌ناپذیری می‌شوند. هم‌اکنون چرخه اقتصادی کشور دچار اخلال جدید شده و بازار عرضه و تقاضای مسکن نیز تعادلش را ازدست‌داده است.

وی اضافه کرد: از ستاد ملی مقابله با کرونا انتظار می‌رود ضمن توجه به خواست‌های اقشار مختلف به‌ویژه دهک‌های پایین نسبت به تعلیق وام مسکن اقدام فوری و اتخاذ تصمیم نماید تا اندکی از فشار مضاعف اقتصادی که بر دوش خانوارهاست کاسته شود.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با تاکید بر این‌که نمی‌توان همه فشارها را بر دوش مردم انداخت  و از مسئولیت تبری جست، گفت: دولت باید با مدیریت وضع موجود به جامعه اجازه نفس کشیدن و بقا در شرایط اضطرار را بدهد. ابلاغ بخشنامه تعلیق پرداخت وام مسکن می تواند تا حدودی از  فشارهای اقتصادی بر خانوارها را کاسته و اراده آنها را برای مبارزه با کرونا ویروس قوی‌تر کند.

پورحاجت افزود: یکی از راه‌های مبارزه با شیوع بیماری تقویت دفاع نهادی واکسینه‌سازی خانواده‌های ایرانی در قبال این دشمن خطرناک است. در غیر این‌صورت و تداوم روند کنونی شاهد فشار هر چه بیشتر بر خانواده‌های ایرانی پس از اعلام پایان جنگ با ویروس کرونا خواهیم بود که با خود پیامدهای اقتصادی و اجتماعی خطرناکی به همراه خواهد داشت.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
    5 0
    این رکود حداقل تا پیدا شدن واکسن کرونا ادامه دار ه.
  • مهدی IR ۱۸:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
    3 0
    سلام خواهش میکنم این مجلس جدید باید یه قانون بزاره و برای تمام محلات و مناطق تهران و کلان شهرهای کشور ، نرخ اجاره و رهن و قیمت متراژ های خانه و زمینها رو مصوب کنه و همچنین برای خانه های خالی مالیات سنگین وضع کنه، قیمت ها خیلی کمتر از قیمت‌های نجومی فعلی وضع بشن، آخه یه کارمند و یا کارگر ، چطور می تونه با این قیمتها خونه بخره؟؟؟ حتی بعد از صد سال؟؟؟
  • IR ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
    2 0
    مسکن در 6 سال پیش هم به رکود رفت تا دوسال پیش دوباره به رکود رفت حداقل تا 4سال دیگه دلیلش رشد بی منطق مسکن کجای دنیا قیمتها عرض 1ال2سال 3برابر یا حتی چهار برابر میشه اصلا کسی قدرت خرید دارد مگر دلالها. تا وقتی بر خانه های خالی در دورترین نقاط تا کلان شهرها مالیات درست نگیرند همین وضعه بازار را عرضه وتقاضا مشخص میکنه 90 درصد مردم توان پرداحت این قیمتها را ندارند. لطفا مالیات ببندید تا عرضه زیاد بشه واز رکود خارج بشیم
  • IR ۲۰:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۹
    2 0
    اگر دلالی و سوداگری و ایجاد قیمت های کاذب رونقه همان به که مسکن رکود همیشگی اما نه تورمی داشته باشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس