اشپزخانه

معاون سازمان اداری کشور گفت: به منظور ارتقای سطح بهداشتی محل کار کارمندان، تمامی سازمان ها موظف هستند تا فعالیت آشپزخانه ها و آبدارخانه ها را تعطیل کنند و از پذیرایی در اتاق ها و جلسات خودداری کنند.

به گزارش مشرق، علاءالدین رفیع زاده گفت: با توجه به مصوبه جدید ستاد مقابله با کرونا و تغییر ساعات کاری کارکنان، سازمان استخدامی کشور در بخشنامه ای تذکرات و موارد لازم را به سازمان های مختلف ابلاغ کرده است.

وی با اشاره به بندهای این بخشنامه، اظهار داشت: همه دستگاه های اجرایی و مدیران و کارکنان موظف هستند که در انجام فعالیت ها و خدماتی که به مردم ارائه می دهند موازین بهداشتی ستاد کرونا را رعایت کنند و در عین حال خدمات ضروری و عمومی را بدون ایجاد وقفه ارائه کنند.

بیشتر بخوانید:

بازگشایی مساجد برای نماز جماعت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور اضافه کرد: تصمیم گرفته شده است که تمامی کارکنان دولت در تهران و شهرستان ها از روز شنبه (10 خرداد) از ساعت 7:30 تا 14:30 در محل کار حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: هرگونه تغییر در ساعت فعالیت کارکنان دستگاه های اجرایی اعم از ملی و استانی باید با نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام شود.

علاءالدین رفیع زاده تاکید داشت: به منظور ارتقای سطح بهداشتی محل کار کارمندان، تمامی سازمان ها موظف هستند تا فعالیت آشپزخانه ها و آبدارخانه ها را تعطیل کنند و از پذیرایی در اتاق ها و جلسات خودداری کنند.

وی افزود: کارکنان دستگاه های مختلف می توانند با استفاده از لوازم شخصی فقط نسبت به سرو چای در محل کار اقدام کنند.

معاون نوسازی اداری سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به مصوبه هیات وزیران (سال 89) در رابطه با دورکاری کارمندان دولت، اظهار داشت: این مصوبه چهارچوب هایی را برای دورکاری مشخص کرده است و ما در بخشنامه جدید تاکید کردیم که دستگاه های اجرایی صرفا در صورتی می توانند کارمندان را دورکار کنند که زیرساخت های لازم را تامین کرده باشند.

وی ادامه داد: بهتر است که خدمات مختلف دستگاه های اجرایی به صورت الکترونیک به مردم ارائه شوند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس