به گزارش مشرق، حمید بنی تمیم در خصوص گزارش مالی فدراسیون کشتی اظهار داشت: رقم بدهی های بجا مانده از فدراسیون های قبل، ۹ میلیارد بوده و نمی دانم مسئولان فدراسیون چه اصراری بر اعلام رقم شصت میلیاردی دارند.
بیشتر بخوانید:
توکلیان:برگزاری لیگکشتی از اساس اشتباه است
وی افزود: بانک پاسارگاد در بیش از چهار سال حضور، بصورت کامل از کشتی حمایت کرد و رقم پرداختی آنها به ما چیزی حدود چهار تا پنج میلیارد در سال البته به استثنای بحث ساخت آکادمی بود. این مبلغ به غیر از هزینه های جانبی شامل اهدای پاداش به مدال آوران رویدادهای مهم و مشارکت در صندوق سرمایه گذاری و ... بود. اینکه بیایند و بگویند علیرغم انصراف بانک درآمد بیشتری داشتهایم، واقعیت نیست چون اصلا برنامه ای برای درآمد نداشتهو همه درآمد از محل کمک های وزارت ورزش و کمیته المپیک بوده که به آن درآمد نمی گویند؛ بلکه می گویند «کمک». البته کار خوبی کردید و در این شرایط کرونایی توانستهاید بخشی از بدهی ها را پرداخت کنید اما وقتی جایی برای خرج ندارید، این به معنای درآمد نیست.
نایب رئیس پیشین فدراسیون کشتی تصریح کرد: گزارش مالی ارائه شده مبنی بر پرداخت سی و یک میلیارد از بدهی فدراسیون طی یکسال گذشته جای سوالات فراوانی دارد. حوصله و نیازی به پرداختن به این موضوع نیست اما بند بند این گزارش مالی که قبل از ارائه به مجمع هم آماده رسانه ای شدن شده بود، جای ایراد دارد. بطور مثال بندی که در آن اعلام شده بدهی بیش از 9 میلیاردی شرکت توسعه و تجهیز پرداخت شده، موردی است که همه ما می دانیم که دریافت و پرداختی در این مورد میان فدراسیون ها و شرکت توسعه وجود ندارد. این موضوع بر اساس حساب های درون سازمانی در وزارت ورزش پیگیری می شود. یعنی اصلا بدهی به این عنوان و معنی عمومی اش وجود ندارد که بخواهد پرداخت نقدی از سوی فدراسیون ها به شرکت توسعه صورت گیرد. چه کسی تا حالا شنیده وزارت ورزش از فدراسیون زیر مجموعه اش پول گرفته که اینجا گفته شده بدهی پرداخت کرده اند؟ سه سال پیش صورتجلسه میان فدراسیونها و شرکت توسعه در این باره تنظیم شد که احتمالا همان دارد در حساب های فیما بین وزارت، شرکت توسعه و فدراسیون ها ادامه می یابد.
وی خاطرنشان کرد: در مورد پرداخت مطالبات 10 سال گذشته داوران نیز بخشی با گرفتن رضایت کتبی از داورها پرداخت نشده است؛ درست کاری که با کارگران و کارمندان دیگر نیز صورت گرفته. اینکه به کارگر بگویی اگر بخواهی بمانی باید درصدی از سنواتت را ببخشی و گرنه برو، این تسویه حساب نیست. کدام سازمان سنوات کارگران و کارمندانش را جز بدهی جاری اش می آورد؟ از همه بدتر اینکه این بندگان خدا الان با حقوق یک تازه کار، مجبور به عقد قرار داد جدید شده اند. ما چون ابزار قدرت داریم نباید به زیردستان سازمانی مان اجحاف کنیم.
بنی تمیم تاکید کرد: کاسته شدن از مبلغ طلب و پرداخت دیون، آنهم کمتر از حد واقعی در چند مورد دیگر از این سی و یک میلیارد اعلامی نیز وجود داشته است. بطوری که رقم کمتری از اصل طلب پرداخت شده اما در دیون، مبلغ اصلی ذکر شده است. اگر بند بند این گزارش سی و یک میلیاردی به دقت بررسی شود رقم نهایی پرداختی نیمی از این مبلغ عنوان شده نیز نیست. که آن مبلغ هم بخشی مربوط به بدهی و بخشی هم مربوط به سایر هزینه هاست. وقتی کشتی بخاطر کرونا هیچ برنامه ی شامل اعزام به مسابقات برون مرزی و یا برگزاری اردوها ندارد، بالطبع فرصت خوبی است با دریافتی های خوبی که از وزارت ورزش و کمیته المپیک داشته و دارد، به اضافه دریافتی از دولت این مقدار دیون را پرداخت کند. اما انتظار اینست که گزارش واقعی داده شود. درست مثل شصت میلیارد عنوان شده برای رقم بدهی ها که غیر واقعی است و همه می دانند بیش از دو سوم بحث مالیاتی است و مشمول بخشودگی و تخفیف و تقسیط است. رقم واقعی بدهی فدراسیون کشتی به اشخاص تا پایان دوره سرپرستی نعمتی مجموعا نه میلیارد تومان بوده است.
بنی تمیم خاطرنشان کرد: با توجه به این حجم پایین برنامه ها و اقدامات و جذب نکردن اسپانسر در سال ۹۸ به اذعان خود سایت فدراسیون، حتما رقم کمک های دولتی اینقدر خوب بوده که در یکسال این بدهی ها پرداخت شده و امیدوارم فدراسیون بتواند با جذب اسپانسر، درآمد بالاتری نیز داشته باشد.