به گزارش مشرق، محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به نزدیک شدن به عید سعید قربان و به منظور پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان توصیه کرد: از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه میشوند، خودداری شود.
بیشتر بخوانید:
چرا با وجود افزایش عرضه دام قیمت گوشت بالا میرود؟
وی با اشاره به اینکه ذبح دام را صرفا در کشتارگاهها تحت نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند، افزود: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابهها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.
ببینید:
عکس/ فروش آنلاین گوسفند
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت در ادامه با تاکید بر اینکه مردم دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند، گفت: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتیگراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی گراد، مصرف شود.
گویا در پایان تاکید کرد: به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنید.