کد خبر 1397104
تاریخ انتشار: ۱۸ تیر ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۵
گوشت دام ذبح‌شده را چه زمانی مصرف کنیم؟

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال میان انسان و حیوان وزارت بهداشت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، دکتر بهزاد امیری در آستانه عید قربان نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های قابل انتقال میان دام و انسان را تشریح و اظهار کرد: برای پیشگیری از انتقال بیماری از دام به انسان، مردم از خرید دام زنده و یا گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خودداری کنند و دام زنده را از مراکز عرضه مجاز دام زیر نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند.

وی افزود: افرادی که به ذبح دام مشغولند باید از وسایل محافظت‌کننده مانند چکمه، دستکش و لباس مناسب استفاده کنند و ابزار خود را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند.

رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال میان انسان و حیوان وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه باید خونابه‌ها به طریق بهداشتی دفع شود؛ تصریح کرد: مردم ذبح دام را فقط در کشتارگاه‌های زیر نظارت ادارات کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ وجه دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.

امیری با اشاره به اینکه گوشت دام دارای علائم بیماری نباید مصرف شود؛ گفت: جگر و سایر امعا و احشای دام، باید پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای چهار درجه سانتی‌ گراد، مصرف شود؛ همچنین گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سانتی‌ گراد در یخچال قرار داده شود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۹
    0 0
    بااین گرانی وتورم دام کجابود؟!!!
  • IR ۱۱:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۱۹
    0 0
    اگر گوشت با دمای بالا و در اب پخته شود لازم نیست ۲۴ ساعت بماند مگر برای کباب! در ضمن جگر گوسفند بسیار فساد پذیر است و خیلی زود خواص اولیه خود را از دست میدهد ۴۸ ساعت در دمای یخچال قطعادر کیفیت آن تاثیر منفی دارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس