به گزارش مشرق، ویروس کرونا تاکنون میلیونها نفر را آلوده کرده و جان هزاران نفر را گرفته است، یکی از مهمترین موضوعات در این مورد این است که علائم و عوارض ویروس کرونا چیست؟ علائم معمولاً چند روز پس از آلوده شدن فرد به ویروس شروع می شود، اما در بعضی از افراد ممکن است این علائم دیرتر ظاهر شود.
بیشتر بخوانید:
تشدید و تغییر علائم بیماران کرونایی
بر اساس آنچه تا کنون می دانیم، سالمندان، و صرف نظر از سن افراد دارای شرایط خاص مانند سرطان، بیماری مزمن کبدی، بیماری مزمن انسدادی ریه، ضعف سیستم ایمنی به دلیل پیوند اعضا، چاقی (افراد دارای شاخص توده بدنی بالاتر از ۳۰)، عروق کرونر یا ضعف عضلات قلب، مشکلات قلبی مثل نارسایی قلبی، بیماری سلول داسی شکل و دیابت نوع دو در معرض ابتلا به کووید-۱۹ هستند.
برای پیشگیری از ابتلا به بیماری از جمله کارهای ابتدایی که باید برای محافظت از خود باید انجام دهید این است که تا حد امکان ارتباط خود را با دیگران محدود کنید، به طور مرتب دستان خود را با آب و صابون بشویید، از تماس نزدیک با افراد بیمار و کسانی که مشکوک به بیماری هستند پرهیز کنید. در واقع با دیگران حداقل ۲ متر فاصله را رعایت کنید، سطوح را تمیز و ضدعفونی کنید، از کلیه سفرهای دریایی و هوایی یا زمینی غیرضروری اجتناب کنید.
برخی از افراد مبتلا به کرونا هیچگونه علامتی ندارند، یا فقط علائم خفیف دارند. اما در برخی دیگر، COVID-۱۹ می تواند منجر به مشکلات جدی مانند ذاتالریه، عدم دریافت اکسیژن کافی و حتی مرگ شود. این مورد بیشتر در افرادی که مشکلات دیگری مانند بیماری های زمینه ای دارند قابل انتظار است.
برخی از کارشناسان توصیه می کنند در صورت لزوم از سفر به مناطق آلوده خودداری کنند. اگر در آنجا زندگی می کنید یا به آنجا مسافرت می کنید، سعی کنید از افرادی که هر کدام از علائم COVID-۱۹ را دارند، دوری کنید. همچنین میتوانید با شستن بیشتر دستان خود با آب و صابون از خود محافظت کنید.