امیر حاتمی

خط بهینه سازی و ارتقاء توان عملیاتی "تانک"های نیروهای مسلح و هم چنین میدان آزمایش "تانک" در شهرستان درود افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش مشرق، با حضور امیر حاتمی و  مدیر عامل سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع خط بهینه سازی و ارتقاء توان عملیاتی "تانک"های نیروهای مسلح  و هم چنین میدان آزمایش "تانک" در شهرستان درود افتتاح و به بهره برداری رسید.

امیر سرتیپ حاتمی در این مراسم با بیان اینکه تعمیرات اساسی و ارتقاء تسلیحات نظامی و دفاعی نیازمند دانش به روز، تکنولوژی و فناورهای منحصر به فرد خود است گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پس از دوران شکوهمند انقلاب اسلامی در مسیر تولید و تأمین نیازهای اساسی نیروهای مسلح همواره با تحریم های ظالمانه و مشکل تأمین و تعمیر قطعاتِ ادوات و تسلیحات دفاعی روبرو  روبرو بود که از همان ابتدا با تکیه بر شعار " ما میتوانیم" و قطع هرگونه وابستگی، قدم در مسیر خود کفایی و تامین نیازهای بومی گذاشت.

بیشتر بخوانید:

امیر سرتیپ حاتمی افتتاح خط ارتقا و بهینه سازی تانک های نیروهای مسلح و آماده سازی اولین میدان تست و ارزیابی انواع تانک ها در همجواری صنعت درود را گامی مهم در افزایش قدرت یگان های رزم نیروهای مسلح عنوان کرد و افزود: انشالله وزارت دفاع با افتتاح این خط ارتقاء و میدان آزمایش که توسط متخصصان سازمان صنایع دفاع راه اندازی شده است قادر خواهد بود تمامی تانک های موجود در کلاس های مختلف را در تراز تانک T90 به روز رسانی و ارتقا دهد.

امیر سرتیپ حاتمی همچنین بستر سازی جهت ارتقا و بهینه سازی توان عملیاتی تانک های نیروهای مسلح را با استفاده از توان و ظرفیت داخلی، گامی ارزنده در کاهش خروج ارز از کشور و قطع وابستگی به سایر کشورها دانست.

وزیر دفاع در ادامه با بیان اینکه "تانک" به عنوان پیچیده ترین، گرانترین و اثربخش ترین وسیله در حوزه رزم زمینی همواره از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است گفت: امروزه تانک هایی که توسط متخصصان سازمان صنایع دفاع  طراحی، تولید و در اختیار نیروهای مسلح قرار داده می شود مجهز به سامانه کنترل آتش الکترواپتیکی، سامانه فاصله یاب لیزری، رایانه بالستیک و قابلیت شلیک به اهداف ثابت و متحرک در شب و روز را داراست و به طور کل با تانک های ساخته شده پیشرفته در دنیا برابری می کند.

وی بابیان دستاوردهای بزرگ وزارت دفاع در ساخت انواع تسلیحات راهبردی زمینی، دریایی، هوایی، هوا و فضا و الکترونیک طی سال های اخیر گفت: تجهیزات ساخته شده توسط متخصصان صنعت دفاعی در بازه زمانی خاص متناسب با تهدیدات و نیاز نیروهای مسلح در میدان های رزم، نیازمند به روز رسانی است و این موضوع در صنایع مختلف وزارت دفاع از جمله صنایع هوایی و دریایی به بهترین نحو ممکن در حال انجام است به طوری که امروز انواع بالگردها و جنگنده های کلاس غربی و شرقی را با تکنولوژی های بومی به روز رسانی، بهینه سازی و ارتقاء یافته است.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 1
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    5 2
    ایا هزار دستگاه کرار تولید شد؟
    • IR ۰۸:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۴
      0 1
      2 عدد تولید شد.
    • IR ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۴
      1 0
      13:24 بله، سؤال بعدی!!!
    • IR ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
      2 0
      عجله کار شیطونه. بین رونمایی و تولید انبوه یه مقدار فاصله وجود داره همیشه. مخصوصا با بودجه هایی که دولت مورد علاقه ی شما برای این کارها اختصاص میده
  • IR ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    2 3
    ارتقا توان موجود در حوزه رزم زره ای هوایی و... مزایای خودرا دارد ۱.هزینه کم تر ۲.در دسترس بودن اما بالاخره تا حدی میتوان فلان جنگنده تانک یا نفربر را ارتقا داد و برای مقابله با سطح تهدیدات موجود نیازمند خرید و همچنین راه اندازی پلتفرمهای بومی و قوی هستیم. مثلا ارتقا تی ۷۲ های موجود به کرار اتفاق مبارکیست اما ۱.برای مقابله با سطح تهدیدات علیه ایران کافی نیست ۲.حداکثر می توان چند صد عراده تانک موجود را ارتقا داد
  • IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    1 6
    وقتی که می دونید نمی تونید تانک و هواپیما و موشک دوربرد و ماهواره بسازید لطفا در سطح جهان حرف گنده نزنید به صلاح کشور و مردم است دمتون گرم
  • خراسانی IR ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    3 0
    همه بخوانید فاتحه برای این طور خبرها که تصاویر میدانی از گزارش نداره
  • سیاوش US ۱۸:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    5 1
    تانک کرار چی شد؟
    • IR ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۴
      0 0
      خوبه سلام میرسونه!!
  • سرباز IR ۲۲:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۳
    0 0
    جناب سرهنگی که سمت چپ تصویره چه مسئولیتی داره؟اکثرا همراه وزیر دفاع هستش
  • IR ۱۰:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
    0 0
    شهرستان «دورود» (دو تا رودخانه) درست است، نه «درود»..!
  • IR ۰۰:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۷
    0 0
    قیمت یک تانک T90 بین 4 تا 9 میلیون دلاره. اگر 6 حساب کنیم میشه 138 میلیارد تومن. اینا نوشتم که کمتر نگران بودجه پروژه های دفاعی باشید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس