به گزارش مشرق به نقل از پایگاه خبری پلیس، سید مصطفی مرتضوی اظهار داشت: کلاهبرداران با ارسال پیامک جعلی یا تبلیغات اغواکننده در شبکههای اجتماعی به بهانه ثبتنام و صدور کد بورسی، اطلاعات شخصی و بانکی شهروندان را دریافت و از این طریق اقدام به کلاهبرداری و برداشت از حساب آنها میکنند.
بیشتر بخوانید:
هشدار پلیس فتا درباره «حراج های تابستانه»
رئیس پلیس فتای اصفهان افزود: غیر از سامانه رسمی و مورد تأیید سازمانهای مربوطه سایر لینکهای متفرقه یا تماسها و پیامکها قابل اعتماد نیستند و مجرمان سایبری از این طریق اطلاعات شخصی و بانکی افراد را به سرقت میبرند.
وی عنوان داشت: متأسفانه برخی از شهروندان در هنگام ورود به سامانهها به نشانی سایت توجه نکرده و با جستجو از طریق موتورهای جستجو و یا رفتن به لینکهایی که در شبکههای اجتماعی معرفی شده در دام سودجویان سایبری گرفتار میشوند.
مرتضوی به شهروندان توصیه کرد: شهروندان صرفاً به سامانههای اعلام شده مراجعه و از رفتن به سایر سایتها و دانلود اپلیکیشنهای مختلف جداً خودداری کنند، چرا که ثبت کردن اطلاعات در سایتهای متفرقه میتواند زمینه سرقت اطلاعات هویتی و برداشت غیرمجاز از حساب را فراهم آورد.
رئیس پلیس فتای اصفهان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.