به گزارش مشرق، کانال تلگرامی عصر هوشمندی درباره جلوه وارونه حقایق به وسیله رسانهها نوشت: دیکتاتوری غلیظ و شدید و بیرحمانهای توسط رسانهها و گروههای پنهان سیاسی در جوامع غربی برقرار است. این نظام خشن و بیرحم که از حدود و منافع خود یعنی سرمایهداری کلان تا قتلعام انسانها دفاع میکند، خود را با زیور دقیق و ظریفی از شعارهای دموکراسی و لیبرالیسم و آزادی بیان آراسته است.
مردم آزادند که از دولت و سیاستمداران انتقاد کنند، حتی فحش بدهند و خود را خالی کنند. این فقط ظاهر ماجراست.
صاحبان رسانهها و سرمایهها برای تشفی خاطر تودهها این اجازه را دادهاند. اما تشکیک در اخبار و تبلیغات دروغین آنها مجازاتهای قانونی و آشکار و پیامدهای پنهانی و شدید و عمیقی دارد.
در حقیقت غذا، انرژی و اطلاعرسانی سه حوزهای هستند که در دست کسانی قرار گرفتهاند که مصمم هستند تمامی بشریت را به زانو درآورند و کل جهان را زیر سلطه بکشند.
در چند دهۀ اخیر حوزۀ رسانه و ارتباطات اهمیتی بیش از آن دوی دیگر پیدا کرد و نخبگان سلطهجو، آن را بهمثابه ابزاری برای تحقق هدف خود به بهترین شکل ممکن به کار گرفتهاند.
برای مردم عامی امریکا تلویزیون چیزی بیش از یک وسیلۀ سرگرمی است. تلویزیون مرجع و مقتدا و منبع خبری و راهنما و رهبرشان است. بهترین ساعات یک امریکایی جلوی تلویزیون میگذرد. آنها بهسادگی و بهراحتی آنچه را در تلویزیون میبینند و میشنوند باور و به آن عقیده پیدا میکنند.
اعمال سانسور نیز قواعد خاص خود را دارد. نرم و بیسروصداست؛ یعنی بهجای آنکه روزنامه یا رسانهای که صدای حقیقتجویان را میرساند توقیف کنند، آن را زیر خروارها خبر دروغ و تهمت و جنگ روانی خفه میکنند.
دستورالعمل در تمامی این رسانهها، اعم از مجازی و روزنامه و تلویزیون یکی است؛ نباید صدای حقیقت به گوش مردم دنیا برسد. باید جادوی دروغپردازی هالیوودی و رسانهای غربی برقرار بماند و مردم نباید از تأثیر این جادو رها شوند؛ خلسه باید ادامه پیدا کند.
تحقیق درباره نقش مخرب صنعت گوشت در محیطزیست جهانی، آلودن آبها و افزایش گازهای گلخانهای و گرمایش زمین در ایالات متحده با سانسور شدید و البته مخفیانهای مواجه است.
این دیکتاتوری رسانهای که خفقانی واقعی و جانکاه را به جامعۀ جهانی تحمیل کرده، چهل سال است که پروژۀ ضدایرانی را نیز در دستور کار خود دارد.
این یک حقیقت است که امپراتوری رسانهای فراگیر جهانی سالیان درازی است که حقایق را وارونه جلوه میدهد.
منبع: بخشی از مقالهای به نام «آزادی بیان دروغین، دیکتاتوری حقیقی»، منتشر شده در شماره 116 ماهنامه مدیریت ارتباطات، دی 1398
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.