به گزارش مشرق، محمد جهانگیری معاون فنی و نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی کشور در گفتوگو با برنامه تهران کلینیک رادیو تهران با تایید کمبود تخت های بیمارستانی در بخش های اورژانس، CCU و ICU شهر تهران گفت: بیش از یکماه پیش ما از کمبود تخت های بیمارستانی اظهار نگرانی کردیم و این نگرانی را به رسانه ها و دولت انتقال دادیم. با روند افزایشی بیماران مبتلا به کرونا و بستری بیشتر، نیاز به برپایی بیمارستان صحرایی برای تهران وجود دارد.
وی افزود: در کنار بیماران کرونایی بیماران دیگری هم وجود دارند که با توجه به اپیدمی کرونا دیرتر به بیمارستان ها مراجعه کردند و باعث افزایش بیمارانی شده اند که به تخت های ویژه و خدمات بیمارستانی نیاز دارند. معمولا حدود 40 درصد تخت های بیمارستان ها به بیماران مزمن اختصاص دارد.
بیشتر بخوانید:
تهران در محاصره ویروس کرونا
جهانگیری با اشاره به اینکه برپایی بیمارستان های صحرایی در دستور کار قرار دارد به مردم توصیه کرد: کسانیکه به کرونا مبتلا می شوند در مراحل اولیه و در صورتی که حال عمومی خوب دارند باید ضمن قرنطینه کردن خود با پزشک مشورت کنند و کسانیکه با این افراد در تماس هستند هم رفت و آمدهای خود را کنترل کرده و کمک کنند تا شیوع کرونا کمتر شود.
وی با اشاره به اینکه در شرایط عادی بین 75 تا 80 درصد تخت ها باید پرباشند گفت: تخت های ما در بخش عمومی و خصوصی پرشده است. وقتی تعداد بیماران زیاد می شود ما از حالت رزرو خارج می شویم نمی توانیم بیمار جدیدی بپذیریم.
وی با اشاره به پذیرش 105 بیمارستان پذیرنده بیماران کرونایی خاطرنشان کرد: به صورت جدی کمبودی در تامین دستگاه های مورد نیاز مثل ونتیلاتور نداریم. ما به غیر از بیماران کرونایی بیماران دیگری هم داریم باید مراقب باشیم چون ممکن است با ادامه این شرایط تخت عادی هم به قدر کافی نداشته باشیم.
جهانگیری با اشاره با افزایش مبتلایان در کادر درمان گفت: 8 ماه است که جامعه پزشکی به طور مداوم خدمات می دهد. خستگی توان همکاران ما را در کل کشور گرفته است.
معاون فنی و نظارت و برنامه ریزی سازمان نظام پزشکی ضمن تاکید بر استفاده بیشتراز بخش خصوصی در امر درمان کرونایی اظهار داشت: آینده ما مبهم است. اگر کادر درمان بیشتر خسته و مبتلا شوند در نهایت به ضرر خود مردم خواهد بود به همین دلیل از مردم می خواهم موارد بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.